ali je zato ima na AppStore-u :)
Printable View
Da. Samostalna YT app je daleko bolja od stare na iOSu. Promjetih da ima par novih wallpapera.
Jel ima netko problema sa syncanjem iPhonea i iTunesa?
Nakon updatea mi izbacuje error da ne moze syncat zato sto se sinkronizacija ne moze zapocet?
Jel netko korisiti mozda mpbz, da li nakon updejta gubim podatke, pa moram opet u banku po ident kod i aktivacijski?
Meni je jucer par puta pokazao, ali nisam pravio update. Napravio sam samo update iTunesa, pa je mozda do toga
Da, moras ici svaki put da ti ponovo onaj kod isprinta. Ili ako imas "kucno" net bankarstvo onda mozes preko njega ponovo aktivirati
Skuzio sam u cemu je stvar. Na neku foru sam ostao duzan 7$ jer mi se sa kartice nije to naplatilo pa mi se zblokirao acc i trebao sam prvo to platit da bi mogao syncat i napravit update starih appova.
Pozzz ekipa. Ima li tko problema s mzaba i mtoken aplikacijama nakon nadogradnje (svih podrzanjih Apple uredjaja)? I kakva je potrošnja baterije na 4s?
a novi kod mozes zatraziti na net bankingu, ili u banci... mi smo preko neta zatrazili i odmah je dostupan ...
Kak da preko neta zatrazim? Nemam token. Jel moram njega imati ili? Jer ovo mi je vec neugodno. Isao sam gotovo svaki mjesec dva po novi :D
Čitam sad da je netko imao grešku s 3194 error-om. Neka si ide u C:\Windows\System32\drivers\etc i obriše iz hosts 74.208.10.249 gs.apple.com
Jedno kratko pitanjce, iako mislim da je vise za FAQ ali evo ga: ima li u iOS u profila ili postoji kakva aplikacija na store-u za to?
Pod profile mislim sljedece: u profilu se podesava glasnoca zvona, vibro, wifi on/off, svjetlina zaslona, iskljucivanje i ukljucivanje zvonjave itd. Ona tipka na iPhone-u za vibro mi nije dosta, ili se mozda ona moze podesavati da radi vise stvari?
nativno nema. na appstoreu vjerovatno ima. tipka samo pali i gasi zvuk
Ide mi na živce ova integracija s Facebookom jer su mi se svi facebook prijatelji ubacili u popis Kontakata (imenik) pa imam duplih (jer koriste drugačije ime) i oni koji mi stvarno ne trebaju. Jer netko zna kako izbaciti popis Facebook prijatelja iz Imenika??
na AppStore-u imaš samo aplikacije, tipa igrice ili nekaj. Niti jedna od tih aplikacija ne može utjecati na operativni sustav (dakle mjenjati nešto, eventualno spremiti fotku iz aplikacije u mob).
Jedini način koji postoji za NE-jailbreakan mobitel je onaj prekidač sa strane, za paljenje-gašenje zvuka. Dakle, 2 profila, Vibracija i "Zvonjava".
Možda bi postojalo na Cydiji neki tweak koji bi dodao mogućnost profila, no nemam jailbreak pa ne mogu sa sigurnošću reći.
Ima sad opcija ako sam ja dobro shvatil na mute tipki može raditi full mute bez vibre i sa vibrom.
dap
Da na Cydiji ih ima more to sam našao, a sad mi je jasno kad kazete da store ima samo igre i appove za decu. Znaci i dalje jailbrekan iPhone je jedini Smartphone kod jabuke.
Zanima me sto se dogadja sa starim aplikacijama kad se iphone updatea na ios6 i da li ga je vec moguce JB-at na ios6?
Telefon je 4s i trenutno je JB-an.
Hvala:)
nema JB za iOS6 zasad
Kak nema, redsnow?
Nema za 4S. Samo A4 uređaji.