jedan pirat mi jeko da bi trebalia igra doc u 3. mjestcu, ali nije pouzdano sjetite se samo helf life dvojke:)
Printable View
jedan pirat mi jeko da bi trebalia igra doc u 3. mjestcu, ali nije pouzdano sjetite se samo helf life dvojke:)
= Citat =:
Izvorno postao the man
A meni je jedan pirat rekao još davno, negdje u 10 mjesecu 2004. da bi je trebao dobit za Novu godinu, pa ništa... Na službenoj stranici Rockstara stalno dolaze novosti, i tamo se najviše doznaju glasine!!!
mah strpimo se malo sve ce doci u svoje vrijeme(zvucim ko neki mudrac)
Aaaa, jeb"ga igra je PRE-dobra, pa za toliko vremena dok prođe... ...= Citat =:
Izvorno postao the man
I hah, zvučiš ko SkyLUKER ;D
za skinite si emulator za ps2 (ako ga nađete) i sa dvojke derete an kompu makar je grafika na emulatoru jako usrana!!!!! meni frend ima za pc neku tursku verziju jedva učeš u igru
ne bi reko za te emulatore ja igram ps1 na emulatoru, a za ps2 sam skidao ali emulaetori za ps2 postoje samo za odredene igre!!!!!!!!!!
točno. kad na frendovom alienware area 51 ps2 verzija ,pokrenuta prek pcsx2 emulatora,trokira ko stari golf dizel(ja stisnem naprijed odregira za 3 min, grafika nepostojeća,z-v----u---k s----e----p-------r-----e---k---i-i----d----a---),onda znaš da je neš nemoguće
E baš sam sad happy kaj sam kupil ps2, he he.
Nema lijepšeg GTA experiencea neg kad te svi murijaci u gradu ganjaju,a ti na onom motoru kaj ima broj 46(brijem da se zove NRG-500),ko Rossi-broj 46,slušaš Gunse,Welcome to the jungle,pa na zadnji kotač,čopiš bus koji je upravo naišo,pravac aerodrom,nekak se jedvice dovučeš do tamo,drpiš avion,kidneš na planinu,nekim čudom sletiš,pokupiš padobran i sjedneš na bicikl i zaletiš se preko ruba.Skok s bicikla, otvaranje padobrana,al prekasno...
Wasted.
Ovo je bio off topik,ali isto i opis jednog GTA SA experiencea....da vam malo srce brže zakuca...
bome dobro zvuči....
Potpuno se slažem. Već mi ide na qrac igra= Citat =:
Izvorno postao Rvs_Gamer
stalno ista sipka,lutas okolo,krades aute,m0tore,ispunjavaš naredbe za lovu,itd,povalis koju curu u autu
pa bas zato je zakon super prejebena zabavna igra. katzes stalno isto, a sta bi ti!!! u nogometu stalno pucas loptu, u nfs stalno vozis auto, u wargame stalno ubijas nekog - ovdje radis sve zajedno ;) ne vidim u cem je problem
pa ak se nekom ne svidja igra nemora je igrat,normalna stvar, al nekuzim uz sve nabrojeno sta bi jos trebalo bit u ugri
Ja sad odigram još GTA:SA i onda prestajem sa igranjem igrica!!!
ova ti je jedna od boljih ;D
? :spin: :spin: :spin:
jel vec tko nabavio full?
A kak bi nabavio kad još nije ni dovršena za PC.= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ne u trećem nego u petom mjesecu (će izaći).
Beta verzija--pa nije moguće, ne moge se ni informacije o tomu naći...
release date je prebacen na 6 mjesec tako da... ko zna kad ce to
a nisam znao da nije izalso za PC jos.
Pa naravno da još nije izašlo! Vidiš da svi željno ovdje čekamo PC verziju...
pridruzujem se ocekivanjima :)
treba nekom mapa san andreasa? ovo je skenirana mapa, u 2 rezolucije, ona veca je 6330x6600.torrent
I? ljudi da li je ima tko????
nema jos kod nas, bez brige kad netko dobi ce nas obavjestit da budemo ljubomorni ;)
ali mislim da se pojavio na torrentu... pa ko voli nek izvoli skidat 4gb
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Čitam newse i radosna vijest.
King of games je stigao na pc. svi pirati ga imaju na dvdu je
ja idem odmah naručiti :thumbup: :thumbup:
nemoj hebat!!! Odmah sutra narucujem svoju kopiju!!