meni je grlo bilo u komi ali oporavljam se... bar mogu pričat opet :)
Printable View
meni je grlo bilo u komi ali oporavljam se... bar mogu pričat opet :)
da nije možda triper ? ;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
LOOOOOOOOOOOOOLČINA ;D hahahhahaha
tvrdi čankir! ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
Mi čitav mjesec igramo napolju foodballa i tako sam se s***o ev malo dočazim sebi zapravo progovorio sam l valjda cu prezivit
Ma taman je vrijeme za to... oko mene svi obolijevaju, ono, malo sunca pa hladno...
Ja se ne dam, ko i obično. Gutam voća i ko' da stvarno pomaže.
Isto tako (WB) kad se napijem NE pjevam frendovima pod uho iz sve snage, pa mi grlo ne ode k vragu. I tako svaku večer :nono:
Ma popušio sam meningitis u 9. mjesecu, bio out skoro 2 mjeseca, tak da se sad JAKO pazim (glavobolje su mi još friške u sjećanju :eek: )
u puli hara neka viroza.
Ucinak viroze kod homosapijenZa: Pritisak/bol u zelucu, povracanje i kenjanje istovremeno, zeludac ti u grlo dojde, traje cijelu noc, ako ne i cijelu noc i cijeli dan, nakon toga ne ocjecas nista, prazan si ko ispuhani balon...
strasno!
oporavaljam se :D
jebote ti si dobro živ ostao s meningitisom.,.. posljedice su vjerojatno ostale na mozgu.. ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
al ja nisam nikome na uho pjevao već duuugo, a ni van nisam izašo od nove godine... ma žasu, danas kurim, a po noći sam jedva oka sklopio od muke... boli glava ko od najgoreg zagorskog vina...
siroče malo jadno doktorsko
želimo ti brz oporavak;)
sta je to, se to jede?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
sezona gripe je službeno počela...
grlobolja se kod mene vratila....sad sam na antibioticima....
i meni isto, nadam se samo da će me proći samo od sebe jer nema šanse da opet pijem antibiotike, brijem da sam već imun ;D
samo od sebe ne vjerujem, meni ni hektolitre čajeva na kraju krajeva nisu pomogle (ok, ok, nisam trebala ovaj vikend ružit...:))
ma nisi ti imala gripu, viš da je tek sad došla
a ti tomo, kak si ti? niš ne kukaš ko mi ostali :)
ma ja sam ti ko Hektor ;)
ja sam u pon završio na hitnoj...
kaj ti je bilo?
over the phone...
mislim znam da zvuči glupo ali kod mene se na poslu već
2 godine prodaje cedevita i naravno pijem je i ja dosta a
od tada sam samo čini mi se jedan put bio kratko prehlađen.....
ma ne zvuči glupo, cedevita (kao i svi vitamini i sl. dodatci) ti može ojačati organizam, odnosno vlastiti imunitet, no sasvim sigurno neće zaustaviti virus ako se za tebe uhvati... vjerojatno si imao više sreće u te 2 godine... ali da je zdrava, to sigurno (u normalnim količinama)...
a recimo kad radim 1 litrica je minimalno normativ;D
slušaj ti našeg whiteboya, ipak je on doktor ovdje, ovo je njegov topic ;)
ma daj pa tko je ikad profitirao kad je slušao whiteboya