Izvorno postao Moonwalker
Hmmm, pa hajde poslusam vas ali koliko sam primjetio na forumu, ili ja imam slab vid nigdje nema link za software od motorole E550, jer mislim da ne ide na nju soft od V600 ili slicnih, a i ako bi isao (u sta cisto sumnjam) onda bi se izgubile neke moguznosti. Znaci gdje ima za skinuti soft. od nje, po mogucnosti MonsterPack. I da li bi sve aplikacije i igrice koje su kompatibilne sa molim trenutnim telefonom radile i na E550, po nekoj logici bi trebala ali nikad se na zna.
I sad jos jedan upitnik: na softu 55r, nema one ikonice, tj foldera za video, uz pomoc P2K (:neka novije verzija cak ima i sucelje sa sarenim ikonicama:) sam zakacio kvacicu da ga ga uz neku logiku napravi ali nistha nema od te srece, cisto mi taj folder ne treba ali eto neobicno mi prazno ono mijesto gdje bi trebalo da bude.
i zanimam me jedna stvarcica, tj da li je na Vxxx ali i na E550, nekako moguce pomocu neke aplikacije da se slusa radio ili sta slicno, znam da ima neki uredjaj sto je motorola izbacila ali ne zelim to nego ovako bez ikakvih prikljucaka sam uz neki soft.
I bila bi dobra josh jedna stvar, da napravimo jedan site ili Gdrive i da tu trpamo svoje igrice, aplikacije ili sta vec imam za motorolu, ako ste za Gdrive ja cu dat od sebe, ipak 1Gb, treba popuniti sa aplikacijama i raznim korisnim i beskorisnim stvarima.
I zadnje: ako bi netko bio toliko ljubazan da mi kaze gdje ima za skinuti free HTML templat-a za stranicu, po mogucnosti u vezi mobitela (motorole) da mi to da kontam da napravim site na kojem bi se mogli naci svi ti vasi, nasi, i moji programici i igrice.
Hvala... :)
Hmmm, ima ovoga dosta... :)