ma nije to već jedan kaže da radi na samo starim nokijama, ovaj da radi na 6600 da popizdiš
Printable View
ma nije to već jedan kaže da radi na samo starim nokijama, ovaj da radi na 6600 da popizdiš
eto na N-gageu se ne da instalirat :(
Izgleda da ću morat kupit N6600!! ;D
...točnije,ne radi na svim nokiama S60 v6.1 (n-gage,7650,3650,3660,sx1) ,dok na verzijama 7 i ostalo radi (znači 6600,7610...)...
radi program na 7610, ali nemoze haknit motorola v550 i v525, isrobao, ne moze haknit.
Sad znamo na kojima radi, a nemamo još listu telefona koje može haknuti.
Mozete hacknut samo telefone sa BlueBug-om.
A to su:
Nokia 6310i
Nokia 8910i
Iako, izgleda da radi samo na 6310i i to na onima sa najstarijom verzijom software-a
ako je tako, softver je prakticki beskoritan, jer tko jos ima 6310i sa starom softverom i 8910i (koji je skup, i los) ...
treba naci neki bolji pogram ..recimo Bluejackx samo sto je najnovija verzija 0.9 a tek ce se moci hakirati u verziji 1.0. vald ce i to izaci uskoro.
Software je proof-of-concept, tj. samo pokazuje rupe. Beskoristan je ljudima koji ne kuze cemu on sluzi.
Bluejacking nije isto sto i blue hacking. Ne mijesajte to dvoje
BlueJackX je proggie za bluejacking
da to sam mixo malo... uglavnom,trazim program za pristup tudem telefonu bez znanja, kako god se to zvalo :)
to samo za nokie ili mogu i drugi mobiteli koristiti to
Voajer jedan :thumbup: :thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao khideg
Ovo ti je valjda odgovor:= Citat =:
Izvorno postao darioilic
= Citat =:
Napisao: Eminem
...točnije,ne radi na svim nokiama S60 v6.1 (n-gage,7650,3650,3660,sx1) ,dok na verzijama 7 i ostalo radi (znači 6600,7610...)...
Radi li na motoroli to?? jel isprobao tko???
i dal taj program mogu na mob si prebacit prek BTa? meni se čini da ne!
Gore ti pise da radi samo na Symbianu, tj. u 90% slucajeva samo na nokijama
a biga je nisam pročitao....di bi završio akd bi sve čitao 8)
no dobro hvala lijepa ;)
Heeah nemogu da nista ne napisem, Ako toliko zelite krasti podatke ili sta vec onda vam je najjednostavnije da ukradete telefon sa sim kartom po mogucnosti i rijesili ste problem, do druge kradje....
bez-veze
Moze li mi neko poslati taj program da kradem podatke ili reci link od stranice. Molim vas. Hitno mi treba.
Nabavio sam taj program. Imam N7610 i radi program na njoj ali ne moze da mazne podatke od N6600.
bilo bi dobro da pročitaš cijeli topic...stvar radi na 2-3 stara telefona ,uostalom pročitaj readme kako cykke kaze.
ja sam probao na N3650,6600,6630,6680 itd na ni jednom ne radi :(
jel ima to za UIQ (p900)??? :-/
kolko ja znam nema.
HEY!!!! Pomagajte kako da instalitam bloover na k 700i??
K700i? Nikako...