Kaj nitko nije slao slogan!!!!!
Printable View
Kaj nitko nije slao slogan!!!!!
pa dobro dajte da čujemo koji slogan ako je slao tko! časna pionirska,neću se smijat!
jel dodjeljen taj komp il sta?
Nisam dobio komp :cry: :cry: !!!Dodjeljen je nekom drugom još 15.1.!!!zato zaključajte ovu temu!!!
koji je slogan?
Još neznam,u novome Hackeru će pisati!!
a to je bio slogan za sta?!*?!
sta nije slogan hakera jedini casopis s kojim se igra il neka takva fora?!?!
slogan je: dokaz da postoje korisne ovisnosti
pa trebalo je slogan *reklama msanu za neko asus racunalo pa je to racunalo bilo i nagrada, dovoljno je reci da taj komp koji je nagrada ima 2 graficke 6800GT i 2gige memorije :cool:
Pobjednički slogan je:
"prži,pere,vrije,od asus zvjeri luđeg nije!"
bzvz. sta bi znacilo 'vrije' ? da se pregrijava? onda to bas i nije slogan za reklamu
bože...ko` da si nepismen :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
pa i jesam nepismen hvala bogu i nezelim naucit taj glupi hrvacki.glup slogan u svakom slucaju vjerujem da je bilo mnogo boljih i ovaj po meni nije za pobjedu
:wstupid:= Citat =:
skejđ
da vidim kak ste glupi umjesto da mi objasnite ponasate se bezobrazno. nevidim u cem je problem, vrije znaci da kipi
Imao je PC Play vrlo sličnu nagradnu igru prije Hackera. Trebalo je izmisliti slogan za određene igre (Npr. NFS2, Splinter Cell, Thief 3...). I onda za svaku igru imaju nagrade, a za glavnu nagradu se natječu svi najbolji slogani za sve igre. Glavna nagrada je bila Alienware Aurora Extreme. Vrijedi oko 21000kn ali je ipak slabiji od ovog Asusovog ( FX53, 1GB, 1X 6800 Ultra) ali je zato ljepši :)
ma ni meni se slogan ne sviđa ali ak je dobar njima
posebno je dobar onome koji je dobio komp.....
koji hladnjak.......................ali da su stavili x850 a ne nvidie= Citat =:
Ma kakav X850... Ove dvije Nvidije su stvarno... za prste oblizat :)
nula bodova za Nvidiju
Šta 0 bodova, kaj ti pričaš? Nvidia u High-end segmentu rastura Ati koji , usput, nemre složit svoje drivere kako treba
nvidia sux,ati rules!Ja nvidiu prezirem jer Je Ati ruler sto se tice gk-a,previse je Ati dobar i to dokazuje,nvidia mu je tek neka mala konkurencija...
prema ovakvim postovima netreba imat milosti... pricas totalne gluposti... a zasto? skupljas postove ili kaj?
ma daj molim te nvidija je samo velika velika REKLAMA!
ATI jos veca ;)