Onda ti preporučam www.dhost.info
Samo napiši dobar opis, stavi i link, a napiši i da nisi zadovoljan uslugama trenutnog hosta ili nešto slično.
Printable View
Onda ti preporučam www.dhost.info
Samo napiši dobar opis, stavi i link, a napiši i da nisi zadovoljan uslugama trenutnog hosta ili nešto slično.
super izgleda !! Kad ce u puni pogon?
Nemojte dhost koristit... Sranje od hosta
Ako slucajno u tjedan dana ne bude niti jednog posjeta obrisat ce ti sve file-ove.
I ne samo to, češće je offline nego online.= Citat =:
Izvorno postao Cykke
Meni je bolji od dosadašnjeg, a ja itako svaki dan posjećujem pa nema problema.
Dizajn je u redu, ali ona sitna, siva slova na tamnoj podlozi nije sretno riješenje.
slazem se!Dizajn je u redu, ali ona sitna, siva slova na tamnoj podlozi nije sretno riješenje!Bjelovar je uz vas,samo naprijed.Ako treba neka pomoc,javi!!!
Kako napreduje izrada??
nikako...nedavno mi je riknuo hard na laptopu a na njemu svi podaci...stranica je bila skoro pa gotova...popizdio sam:(
Too Bad!!!!! :(
Oce bit sta ponovo?
imas one firme koje se bave sa izvlacenjem podataka u takvim situacijama= Citat =:
Izvorno postao IggXy
hard je već zamijenjen...stari je već negdje u japanu;)A Gog mi je spominjao neku suradnju koko symbian sit-a u PM-u
Imaš ali je jako skupo. Meni su dva puta radili recovery tj. jedanput sa mog harda jedanput sa hard od starog. Ja sam platio 1000 kn a stari 2000 kn= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Sta onda oce se radit sta novo?? Mislim da su svi forumaši spremni pomoć, i ja naravno! :thumbup:
Ja spremam jedan:
mobilnisvet.net
tj. nemam vremena da radim na njemu posto sam previse zauzet... pa bi mi pomoc dobrodosla..... Znaci da trpamo i tu aplikacije kao i na all4mobilephones.com i ne samo aplikacije nego i sve ostalo .... CIA
i ja radim jedan iliegalni, ali mi se neda zaj.... s html, pa će to bit samo ftp site.
enivej link na moj "site" je h***://nuked60.cjb.net
al ja to nisam reko,ok?
p.s. za sada na siteu nema niš- moram još nekolilko stvari nać,pa ću onda uploadat.
p.s.s. i kad bude nešto, bit će prikriveno kao nešto drugo.....(extension change )
http://www.info-mob.com/forum/viewtopic.php?p=13= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Koji peh znam da je offf ali hard sam opet mjenjao nekidan:(