@Celikkk,@Crash Overload-poslano
Printable View
@Celikkk,@Crash Overload-poslano
Meni taj player radi samo sa fajlovima koje mob podržava! Dosta je spor i nestabilan (S65 FW43)
ako je to free aplikacija posaljite je meni ili Sljaki pa cemo je mi uploadtai na forum...
bas sam htio reci da ga updejate negdje :)
i 3aTmr si ga updejtao :?
ovaj ... vidio sam da jedan lik ima emulator na mobu za gameboy igre !!
ali je za nokiu tamo neku 76 serija ... goboy se zove emulator ..
sada dali je takvo sta izaslo za siemens ?
ima li jos kakvih programa za siemens kao sta su icq na siemensu itd ?
bas sam se zainteresirao za pluginse :)
taj goboy ti je za symbian telefone koliko sam ja upoznat...
ima jedan izvrstan nintendo emulator za javu al šteka na cx65, daj neko sa s65 probaj
www.vampent.com
idemo lagano offtopic. molim vas da za druge aplikacije otvorite novu temu...
Bok ljudi!Dal može bilo tko poslati mp3 player na mail: igor.vorih(at)kr.t-com.hr
Unaprijed hvala
a meni netko na vatroslav2003@yahoo.com
poslano !!! :thumbup:
ajd pošalji meni da uploadam negdje i da svi mogu skidat mlabosnj@gmail.com
hvala hvala
ustvari pa nisam dobio mail
ja sam vec rekao, ako je program besplatan posaljite ga meni ili SLjaki i mi cemo ga uploadtai ovdje na forum da bude za svih.
Ej, a radi li ikome ovaj program na mobu. u mene u cx65 ne radi ili ja neznam kako namjestiti pošto je program na ruskom...
Hvala,ali nisam dobil mail
ej, bok svima, naime ako moze htio bih i ja taj MP3 player, pa ako moze na branimir.beg@ri.htnet.hr
Već je rečeno, a ponavljam još jednom. Pošaljite program nekom od moderatora, ako je freeware stavit ćemo ga forum da je svima dostupan.
Znam da na cx65 nije moguće slušati MP3, ali da li postoji kakav player ili aplikacija koja bi radila na CX65 i pomoću koje bi bilo moguće pokrenutu MP3 melodije.
a da meni netko pošalje taj player?
pa nije to mp3 player.....to je samo...player koji "playa" formate podržane na mobu...
http://www.javazoom.net/javalayer/javalayerme.html
ovo je jedini j2me mp3 player koji sam našao, ali neznam dal radi, to je samo souce kod v0.2a
Pa kaj to nitko nije skužil da ne podržava MP3 format i da ne radi.
Uzaludno potrošen prostor na serveru.
mozda malo kasnim sa ovim, al jel mozes i meni da posaljes na fantomusan@gmail.com
Ma dzaba ti je to, player nema bas neke koristi, playa samo wav formate tj. one koje mob podrzava, a uz to meni se cini da je na ruskom pa onda ti je to samo jos jedna zafrkancija. Imas negdje u forumu pod temom 3 super aplikacije za x65 dobar wav player (ako ti to treba)
ee.. :) ako mozete i meni da send taj link da skinem... samo kod mene je siemens sxg75.. ii kada sam ga tek kupio imao je mp3 player.. ali nesta se bio pokvario pa sam ga odnio kod majstora
i on ga je popravio al sad ne mogu da slusam muziku.. pa ako mozete da mi send hvala :)
amar_svrle@hotmail.com