ma nije neka velika razlika da sad ono svi briju na2003 ali je bolje radit na nnjemu i ima više programa i aplikacija za 2003!onima kojima netreba mms odu na 2003
Printable View
ma nije neka velika razlika da sad ono svi briju na2003 ali je bolje radit na nnjemu i ima više programa i aplikacija za 2003!onima kojima netreba mms odu na 2003
ako nekome treba njemačka verzija neka se javi na PM
Evo dečki vama link za malo više stvari pa u ostalom engleska verzija par 2002 romova i slično
http://bplondon.org/mpx200/
Opaska s moje strane malo teže će vam kranut download ali nakon 20-ak clickova mišem po željenom dobit će te ono što želite
opaska:= Citat =:
Izvorno postao sibir
MMS za sp2003 za mpx200 postoji! Oni koji pažljivije prate forum uočili su da sam stavljao i link i opis...
šta sere'dal je brži šta,i ima li kakvih promjena u sučelju?
brži je da, promjene piše start umjesto programs. Malko se boje bolje preljevaju, ne preskače kod pisanja, uglavnom sve ostalo isto.
ma ne isplati mi se zbog tog upgrejdad,pa da me zajebava...
ma ne zajebava jako samo u nekim sitnicama kod kojih se baš vidi da nije službena verzija. Probaj malo preć pa malo se vratiti i tak. Tak ja stalno radim. Činim si mobitel ne dosadnim
strikoo u pravu si!znam da se pričalo o nekom mms fixu ili tako nešto,al šta če mi to kad nekoristim,imam ic,i kabl za komp!to je sve što mi treba!
Vidi se da je sibir okorjeli mpx-ovac.
"Sve što mi treba je kabel i komp"
CARE!
a šta ču!netreba mi mms kad imam slika na tone!ako nekom treba nešto bolje da ima kabel nego da plaća mms!
Jel mi neko može poslati linkove ili čak cijele fajlove wm2003 i onaj mms klijent te gsm fix, (i ako je još šta potrebno) tak da upgrejdam svoju mpx200? :rolleyes: Pogledao sa sve linkove i ili ne rade ili ne mogu skinuti ili nemam pristup. Frustrirajuće. Bio bih jako zahvalan ;D. I još jedno pitanjce: jel ima veze koja verzija wm2003 se stavlja. Vidio sam da raspravljate o nekoliko verzija, pa me zanima koja je najbolja, odnosno najstabilnija. Hvala unaprijed.
e kolega na tim linkovima moraš malo pričekat jer vrijede 25downloadova ili 7dana!