najljepsa hvala symbian i hoc...idem ujutru odmah :)
Printable View
najljepsa hvala symbian i hoc...idem ujutru odmah :)
čisto sumnjam :P
početkom 5.mj , u Vip dućanu, na trgu (u Zagrebu), su imali izložen i X10 i desire (mislim da čak i milestone)
na katu su bili izloženi
u garden molu u dubravi je spojen na wifi tamo sam probavao .. a bilo ga je i u vip centru u smichiklasovoj ..ali mislim da nije bio spojen na net
i jos samo jedan edit
http://cafe.mobil.hr/threads/68003-H...420#post934420 :xmas:
pa dajte ljudi, gle ak si u zg-u, javi se za cugu i vidjet ces mob u zivo..pa zato jesmo forumasi da pomognemo :)
eto nakon sto sam imao oba mogu reci da mi je cini mi se desire bolje legao,jed. je svakodnevno koristenje sa njime lakse nekako..
brze je kretanje kroz menije,multitouch,cak bi rekao i bolja kamera,nevjerovatno ali tako je..na x10 mi fotke nekako mutne ispadaju,ja mislio da leca zaprljana..ne svaka,ali dosta njih i poneki djelovi fotografije...brze su operacije na desireu za sve sto ima veze sa fotkanjem i snimanje..
amoled ekran je vani na suncu dosta losji i vidi se manjak pixela u odnosu na x10,ali unutra naravno rastura..
novi andorid mi naravno vise pase..
nekak steta,x10 mi fenomenalno zgleda,odlican ekran,kao i kamera na papiru,ali jed. uredaj nije na najvisem nivou,a zalosno je jer bi mogao biti..nadam se da ce novi soft popraviti stvari,koji ja naravno nisam mogao docekati..onaj timescape je beskoristan jer nije usavrsen,puno sitnica steka,mediascape sam koristio dosta i to je ok..
nadam se da ce novi sonijev high end uredaj biti na vise nivou i usavrseniji uredaj,morat ce se potruditi,jer dolaskom novog iphonea stvari se opet mijenjaju...
jel ima x10 radio prijemnik i koje su mogucnosti ako nema?dal je moguce slusat radio osim preko neta
isto pitanje za desire?
nema radio...ja ne vidim drugu mogucnost slusanja radia osim preko neta...
Ima da se kupe posebne slusalice u kojima je ugradje radio predajnik i onda sam jednu aplikaciju treba instalirati i to je to, ima radio.
Slusalice se jako jeftino mogu kupiti preko ebaya, to vazi za sve modele :)
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...overview/mw600
ima gdje kod nas kupit ove sluske i koja je cijena
Znam da ima ovakvih tema, ali su sve te teme u nekom "prošlom vremenu".
Ovo govorim jer su te teme bile kada je X10 imao 1.6, a sada je drugačije.
Znači kao što sam vidio na GSM areni X10 ima 2.3, a Desire 2.2, ali ipak treba mi vaše mišljenje, što prije što bolje jer ubrzo kupujem mobitel.
Mobitel koristim za sve, ali apsolutno sve, dovoljna mi je kamera od 5mpx, tako da postate "ako ti je bitnija kamera uzmi X10".
Cijene oba mobitela su iste...
ima desire 2.3 samo ne kao "official" update nego nekakav developerski, ali potpuno ispravan i funkcionalan izdan od strane HTC-a
Može mi neko reći šta je bolje Sony Ericcson X10 sa androidom 2.3 VS HTC Desire sa adndroidon 2.3?
a tu si. xperia valjd ima jaču kameru a desire više rama.
Ako planiraš ić u modanje kojekakvim romovima onda ćeš vjerovatnije biti zadovoljniji s desireom. Osobno da biram uzeo bi x10 čisto jer mi je lijepši
Još si zaboravio napomenuti da (poneki) Desire ima amoled ekran koji je ipak superiorniji nad onim kod x10i.
Moj glas ide za Desire baš radi tih sitnica i velikog izbora custom romova. Kamera kod x10 baš i nije nešto extra, još kad vidiš da ni nema samookidanje led svjetla u stock kamera aplikaciji...
a jel bolji Samsung Galaxy I9000 od ova gore dva?
a opet. to su tadašnji flagshipovi bili. taj samsung isto ima amoled valjda
upravo sam saznao da imaju jedino X10 i Xperia Ray koji je bolji od ta dva?
Ray