Izvorno postao
Ivan24
Ovako, mater mi je na onoj bezveznoj Vipovoj bez limita 55 tarifi (ne znam zašto je to uopće išla aktivirat), i naravno da je nakon par mjeseci shvatila da joj zbog uspostava poziva (a i ponekog poziva na drugu mrežu) račun zajedno sa radijskom frekvencijom redovno dođe oko 100 kuna, što joj je previše.
I sad, zanima me koja bi se njoj tarifa (od bilo kojeg operatera) najviše isplatila, može i na bonove, ali da se pritom ne mora non stop ponovno aktivirati i pratiti sve te opcije i to, jer znam da ona nema vremena a niti se želi zajebavati svaki mjesec sa aktivacijama raznih opcija i sl.
Što se tiče potreba radi se o 300-injak (max 400-injak) minuta razgovora mjesečno (uglavnom sa vip i tele2 korisnicima), bilo bi dobro da je u tarifu uključeno ponešto sms-ova (i 50-100 mjesečno je sasvim dovoljno) a internet uopće ne koristi tako da joj ne treba nikakav podatkovni paket.
Gledao sam onu Smart30 tarifu od Tele2, oni bar imaju 300 minuta prema svim mrežama a ne samo prema svojoj mreži, ali opet jebe ta uspostava poziva, nakupi se tu uvijek minimalno 20-30 kuna. Znam da bi i to bilo puno isplativije od te "bez limita 55" tarife na kojoj je sada, ali pitam se postoji li neka tarifa koja bi joj još više odgovarala? Idealno bi bilo da joj račun ne prelazi 50-60 kuna mjesečno. Možda neka baš na preplatu i duži ugovor?
Gledao sam i neke bonbon-ove opcije, ima neki paket za 60 kuna 400 minuta razgovora prema drugim mrežama + još 10 kn za 120 poruka, je li to najbolje što tržište trenutno nudi?
Kakav je signal od tog bonbon-a, je li barem u rangu Tele2, koji isto nije baš sjajan?