sorry krivo napisao u roku 48h bi apple trebao poslati unlock a poslije ti napravis kad hoces.
evo nabavio karticu ali mi javlja : We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
ipak radi nakon reseta mobitela ;)
Printable View
sorry krivo napisao u roku 48h bi apple trebao poslati unlock a poslije ti napravis kad hoces.
evo nabavio karticu ali mi javlja : We're sorry, we are unable to continue with your activation at this time.
ipak radi nakon reseta mobitela ;)
Ukoliko otklucavas sa t-mobile da drugu najbolje da kartica ne bude t-mobile, a jos bolje je da nema pina,
Kako trebat otkljuciti:
-Iskljuciti iphone
-Staviti karticu sa drug operator
-na PC najnovija verzija itunes
-ona ukluciti telefon i povrzit sa itunes
Treba congratulations you iphone is unlocked :)
Meni su sa svedskoj otkljucili za 24h, ovi nasi su malo sporiji
Pozdrav svima,
3GS, kupljen na ugovor, otkljucan nekad prije, jailbreak, OS 4.0.1 i koristen 3-4 god u drugoj mrezi (drzavi).
Posredno (preko prvog vlasnika) uredjaj tvornicki otkljucan i dobio upute kako to i uciniti (druga kartica + iTunes sa vezom na internet).
Obzirom da je već prije otkljucan "nacrno" nisam siguran kako sada odraditi "legalno" otključavanje. Trebam li ga prethodno vratiti na tvornicke postavke (reset) tj. zakljucati - ako DA, kako? Mogu li sada ici na OS 6.0.1 ili neki drugi?
Hvala :)
ako je već otključan, nema potrebe da ga opet otključavaš oO
...nemam nekog iskustva sa ovime, malo zazirem od koraka u nepoznato, može li mi problem stvoriti to što je 3GS već prije otključan "nacrno", te da spajanjem na iTunes online ne napravim problem.
Hvala
večer
meni kad je istekao ugovor,poslao sam im sve na mail i kopiju garancije i dobio na mail sve kako otključati iphone...
otključao ga i sve radi za 5...i sada sam na tomatu...