Da...dodali su ono što mi je nedostajalo, a to je LED notification kao i slikanje pri snimanju videa. Ali sve to je minorno da bih prelazio na SIII.
Printable View
Jučer sam držao u ruci i igrao se sa HTC Sensation XL, lijepo je to i sve super, ekran 4.7", po dimenzijama je tu negdje kao SIII, ali preveliko mi je to. Neznam čemu toliki ekrani na mobitelima? Tjeraju te da hodaš okolo sa 5 rezervnih baterija jer drugačije nebi izdržao "žešće" korištenje u jednom danu.
Najava za talijanski lanac trgovina elektronikom. Dolazi krajem svibnja, može se sada predbilježiti:
http://www.zaslike.com/files/2g4cf0oc0hl7bh3ivub.jpg
Plava i bijela boja.
Mislim da je i sa smartphoneima doslo vrijeme da je svaki dovoljno brz i da ce se drugi featurei gledati puno vise, kao sto se to dogodilo i s prijenosnim racunalima.
Zato mi je MacBook Pro od 13 inca najbolji, iako mozda neki drugi nude i nesto brze za manju cijenu, ali dodatni featurei na MacBooku su presudili. Plus sto i danas nakon 3 godine od izlaska, taj macbook jos radi sve sto trebam, uz nekih $200 nadogradnji.
Tako mislim da ce i ovaj S3 biti zapravo nedovoljni korak naprijed da bi potaknuo ljude s godinu dana starim uređajima na upgrade. A sumnjam da ce i za godinu dana doci nesto toliko revolucionarno da bi nekome tko ima dual core mobitel iz 2011 s 1 GB rama bilo zanimljivo prijeci na nesto novije.
Da, no uvijek imaš one koji "moraju" imati zadnji krik tehnike u džepu ;)
Neznam za ostale.. ali ja sam tek jutros primijetio REVOLUCIJU... i led notification...
Odmah mi s3 postao podnošljiviji... hehe
U VIP-u počele predbilježbe...
http://www.vipnet.hr/samsung-galaxy-3
nezna se cijena? ako se ja predbiljezim, da li ga moram uzet ili mogu odustat kada stigne?
A kako bi te tocno natjerali da ga uzmes ako odlucis da neces?
hm...batinama? a mislio sam da posto sam pod ugovornom obvezom i sl. da me na neki nacin mogu prisilit kupnju. :)
Nemože te nitko prisliti na kupnju.
Ja pretpostavljam da će cijene biti slične ili iste kao One x (ako pričamo o VIPovoj ponudi).... naravno da možeš odustati bez ikakvih penala,prisiljavanja ili sl...
ako je vani 700 eura, znaci da ce kod nas biti 5999 kn, na pretplati u VIPu vjerojatno u razini Galaxy Note-a.
Da li se netko od članova predbilježio na VIP-ovoj stranici za mobitel te je li kojim slučajem kontaktiran od strane operatera po tom pitanju?
ja sam se predbiljezio neki dan al me jos nitko nije kontaktirao...ni nece skoro kad stize tek sredinom mjeseca.
vidim da su dostupni i prvi testovi s3 na youtube. prema videnom, uredaj je savrsen. pa cak i izgledom nije toliko los koliko mi se cinilo na prvu - barem plavi. bijeli izgleda jeftino i plasticno. brz, odlican ekran, dobra baterija, i puno novih rjesenja. al ce cijena vjerojatno biti paprena. 699 eura je u njemackoj 16gb verzija...
Mislim da će prvo kod T-mobile, a onda u Vip, uglavnom kroz 15 dana će biti u HR :)
nadam se da ce prvo u t-mobile jer se kod njih namjeravam prebacit, iako sam se u vipu predbiljezio. :) sad sve ovisi gdje ce bit jeftiniji. tj. kakva ce mu uopce cijena bit.
otkrij nam cijenu i kada dolazi? :) barem cca.
ja ga kupujem isključivo u plavoj varijanti (ma kada god stigla), bijela mi je jednostavno preženskasta...najviše isčekujem to da ga negdje izlože, čisto da dobijem prvi dojam o aparatu (premda ni to nije uvijek relevantno,al mislim da me kod njega nema što razočarati)...
sve si mi rekao, a zapravo nisi nista. i ja sam vise za plavu varijantu. al vidim da imaju problema u proizvodnji i da ce kasnit isporuke plavih s3. nema druge nego se strpit onda jos 2 tjedna i cekam dolazak u t-mobile. moja pretpostavka je da ce bit cca. kao i Note, sto bi znacilo 2400 kn u extra total xl.
Po Sloveniji se vrte reklame.
700 eura je redovna cijena, a u nekoj akciji na pretplatu je za jedan euro(mjesečno na računu ide još +23 eura za mob).
http://www.mobitel.si/telefoni-in-na...?aid=1861&pu=0
Očekujem visoke cijene kod nas, i na pretplatu i samo uređaj.