Napokon pametan post!
Sent from my HTC Legend
Printable View
Je, brutalka je odličan izbor..nema tu puno diskusije. Jednostavno je brutalna. Samo sto nije lose sto mogu cijelu obitelj užu i širu zvati s bonbona bez uspostave i džaba. A i oni mene. S druge strane tomato/vip je kvalitetniji. Internet pogotovo! Uvijek je i bio vip najkvalitetniji! Tele2 sim-tam, pa roaming, pa slab signal..problemi!
Na revoluciji ti nakon 60 min prekinu poziv, ne smijes vise od 500 razlicitih brojeva mjesecno zvati i ne smijes preko 5000 minuta i 3000 poruka/mj
Ja sam sebi izracunao: na brutalki cu trosit oko 70 kn a mogu pricat koliko hocu i slat poruka koliko hocu, sto je meni brutalno savrseno! :)
Citam ovo sve i radim sebi kalkulaciju.
Imam simpu, ne znam koju tarifu :) uglavnom svaki tjedan placam spiku (10kn tjedno).
I svaki mjesec platim 10kn pretplatu na web n walk. Povremeno nadoplatim 75 kn da dobim onaj 1 Gb a onda dalje svaki mjesec po 10kn samo da produzim opciju jer se Mb prebacuju iz mjeseca u mjesec.
Dakle, na simpi imam fiksan trosak od 50 kn mjesecno. (4x10 spika, i 1x10 internet).
I sa tih 50 kn dobijem besplatne minute prema t-mobileu uz uzspostavu poziva i internet.
A sad za 5 kn vise kod tomata dobim besplatne pozive prema svima uz uspostavu poziva kao i kod simpe, imam 1Gb prometa i besplatne poruke,
Zasto ne za 5 kn vise imati besplatne pozive prema svima i besplatne poruke i 1 Gb prometa? Kod simpe za 10kn internet opcije dobim fakin 30 Mb. Smijesno.
Mislim da se u mom slucaju svakako isplati tomato.
Sto vi kazete?
js ti kazem: KOG BOGA vise cekas :)??
i ja koristim brutalku i stvarno je isplativa , mislija sam prići na revoluciju u tele2 pa samodustao ostajem na brutalki
Revolucija se isplati samo ako ste trosili do sada 160 kn i vise
Sve je to super, ali na ovoj uspostavi oce tolko ukrast da je to strasno... Ajde da stave 15 lipa, al 30 lipa, wtf? Zamislite zovete nekog i 3 puta se javi govorna posta, ode kuna bezveze. Platis 55 kuna brutalku, al opet moras mislit o potrosnji bez obzira jel ti ostalo jos 734 minute.
MOLIM???
Koju si glupost izjavio...
Ima i tarifa koje mogu konkurirati Revoluciji, s kojima je trošak ispod 160kn, a originalno je bio 2, 3 puta veći mjesečni trošak.
Zna se dobro kome Revolucija paše, a u spektru razgovora, to su oni koji imaju vrlo učestale razgovore (čitaj 12-15 poziva ili više dnevni prosjek).
I još Među nama osnovna i tomato Na tuđi račun. :)
Bio ja danas prenesti broj iz t-mobile u tomato.
I vidi lik da imam iphone 4 i kaze da nemaju micro sim, a da se sim koji ima za prijenos broja u tomato ne moze rezati.
Prilikom kupnje novog broja dobije se manji normalni sim koji se moze rezati.
Ovi veci cimovi su samo za prijenos broja koji se kao ne mogu rezati..
Pitanje je dali je netko prenio broj u tomato i odrezao karticu?
Hvala
Ja mislim da se svaka kartica moze rezati! To ti je neki t-mobileov spijun! Xd
znam da je stara tema ali mozda nekome bde od koristi..
da, nakon prelaska na tomato, dobivena kartica se moze rezati u micro sim (ukratko, svaka se moze). ja sam jucer odrezao svoju tomato karticu za nokiu lumiu 710, koja je btw. super i sve do sada su bile otkljucane na sve mreze (trenutno ih nema u t centrima, pa kakva ce biti nova posiljka, neznam)
sto se brutalne tarife tice, valjda je vec jasno po prijasnjim postovima.. poprilicno je bez konkurencije. bio sam i na t-mobileu (simpa, bon bon) i na tele2 i osobno sam najzadovoljniji pokrivenoscu na vipu, tj. tomatu. u mom slucaju se 1000 minuta mjesecno pokazalo premalo, no to je d(r)uga prica.. :)
Brutalka je prst u uho, bonbon je kombiniranje paketa,...
Da ne čujem podosta problema s Bonbonom, možda bi se i ja odlučio za njega, ali 80 kn na Brutalnoj mi je OK, za uštediti 20kn prelaskom na bonbon, nemam volje, a i nitko ne garantira da će ostati 2 paketa u pola cijene s bonom od 80kn...
A i u konačnici ako ostane, opet mi je trošak 80kn ako želim svaki mjesec iskoristiti dva paketa u pola cijene...
Ja za svoje potrebe prođem jeftinije u bonbonu za 40-50kn bez tih paketa u pola cijene. Probao sam i s popustima i uzmem veće pakete i samo mi propadaju. Ne štedim ništa, trošim koliko trebam i prolazim super jeftino. Zato kažem da je teško reći da je neka tarifa bez konkurencije. Ja sam dans na twitteru spomenuo da mi je mal dnevni paket na bonbonu i da bi bilo lijepo da ima od 1GB pa su mi odbrusili da je onda vip ili t-mobile pravo riješenje za mene. Za dnevne pakete su mi najlošiji jer 300mb je danas ništa.