-
Settings-language and keyboard-tu ima postavke za izgled tipkovnice(numerička ili qwertz), bar bi trebalo bit
Kakve spasene aplikacije? U postavkama u aplikacijama se može obrisat, u dužim držanjem se pokaže opacija obrisati gdje se ikona dovuče mislim. Ili instaliraj neki Uniinstaller s marketa i obriši.
off topic, pitanje i savjet; ali zašto stalno mijenjaš mobove i to uvijek za one na kojima se ne snalaziš baš očito? Uzmi jednoga i imaj ga dulje vrijeme
-
Ovaj prosli mi je ispao 3 puta i kamera je totalno otisla.Inace fa nebi mjenjala.I naravno da se ne snalazim sa stalnim mjenjanjem..Kada odem u Setings nemogu naci aplikacije skinute sa internta da ih obrisem.ako moze malo blize objasnjenje i za to i za tipkovnicu ako neko zna
-
S obzirom na trud koji pokazuješ pri postavljanju svojih pitanja i općenito pisanju postova, ne znam zašto ti uopće odgovaram, ali ajde...
Za aplikacije: idi u Settings - Applications - Manage applications (ili tako nešto slično) i deinstaliraj što želiš.
Za tipkovnicu: ajde molim te daj preciznu definiciju šta točno znači "prava tipkovnica u porukama"? :jehon:
-
E ovako sto se tice tipkovnice mislim da zelim standardnu gdje su mi na brojevima slova.Ona obicna tipkovnica da nije ova kompjuterska jer mi je jako sitna i nemogu kucati poruke po njoj.Uz to i vibriraju tipke koje nebi htjela da vibriraju.
A jos mi jedna stavr nije jasna.Ona kao ima 4 gige svoje memorije a ja sam instalirala 2 aplikacije i vec mi pokazuje da je memorija puna pa sam morala da ih obrisem.U ovo malo sam jako razocarana telefonom jer se ne znam snaci molila bih te da mi objasnis ovo sto pitam
EDIT:
Glupost od telefona nemora mi niko objasnjavati jko sam nezadovoljna.Lijepo ga zamjenim opet za xperiu p ili arc s
-
Hm, a da pročitaš upute za upotrebu?
-
Nisam ga dobila a i nema potrebe vise.Dogovorila sam sa momcima koji drze radnju da mjenjam sutra za xperiu lijepu :)