4.0.3 je gore i sve radi odlično i brzo. Nemam zamjerki na software..
Zato mislim da ni neću raditi root... :/
Printable View
To je onda super vijest. Ako 4.0.3 dela super onda još jedan plus za ovaj nepopularan, a odlican uradak iz HTC-a. Jedva čekam svoj primjerak.
Ja ga koristim vec skoro 4 mjeseca i prezadovoljan sam. Prije sam koristio samo top modele od htc-a i nikad nisam bio zadovoljan kao s ovim koji cak i nije njihov top model. Ali po izgledu i softwareu me odusevljava. Hardware takoder osim te ledice koju si naveo. Tipka za lock/unlock je malo skripala ali kao da se razradila. :)
Da li netko zna jel došao JB za One S? I jel se isplati raditi update?
Kaj kod nas ima i s3 i s4 verzija ili?
Bilo je i S4 nesto malo, ali S3 je sada svugdje.
Ima po oglasniku S4 ali su i skuplji malo od S3
Kako naci u oglasniku koji je s4?
Iako, i s3 će dobiti JB...
Kak ste zadovoljni sa mobom? Čekam da frknem SGS3 i čopim One S, baš radi njegovih dimenzija..
Kolko vidim ima i po dućanima s4 verzija to je oznaka proca tj čipseta ak se ne varam, MSM8260A Snapdragon..
Čak sam našel na netu rivju, di tip veli da nije neka razlika velika između s4 i s3...
Postao ponosni vlasnik HOS, iam pitanjce, uglavnom di se krećem tam sam imal signal H+ sa Sony xperiom S i sa SGS3, wcdma/gsm-wcdma, a sa HOS mi lovi samo H..Može pojašnjenje, oba mobitela kaj sam imal prije HOS-a lovili su bez frke H+, a One S ništa, samo H..?
Inače mob je izvana Njemačka (1&1) otključan na sve mreže, jel ima možda veze to s ROM-om, pa probat stavit drugi neki ROM? Npr. tvornički od HTC-a..
Bootloader sam otključal, napravil recovery, i rootao...
Mislim da Sense nema H+ ikonu vec samo H.
HSDPA (H) nije isto kao HSPA+ (H+). Ima razlike i mob mora imati podršku za ovaj drugi. Kako Sense to prikazuje, ne znam...
http://en.wikipedia.org/wiki/HSPA%2B
Mislim da bi na svim Androidima trebalo vrijediti sljedeće:
- upalite mobilni net
- uđete u dialer i uđete u info menu sa *#*#4636#*#*
- uđete u phone settings
- u preffered network type stavite WCDMA only i pričekate da se uspostavi veza
- i sad u onoj hrpi teksta pratite što vam ispisuje za network type
- ako je u pitanju HSPA+ signal onda ćete vidjeti HSPAP:15 oznaku koja bi trebala biti standardna neovisno o telefonu i samim time dovoljan dokaz
- kada je veza u idleu koristi se klasični HSDPA (HSDPA:9 oznaka) signal i H ikona. Kada ima net aktivnosti onda se prebacuje na H+ i vidite ovo opisano iznad.
Vi koji imate ili nemate H+ ikonicu možete probati pa potvrditi/demantirati ovo gore.
Network type:HSPAP.
Pokrenem browser( dolphin),isto, samo prikazuje H..
Dok nema baš signala onda je na 3G
Network type:UMTS
Ajd vi kaj imate HOS, dal imate H+? tnx
EDIT: hat would explain a bit. I would call up 611 and have them submit a ticket. They will get the location and within a week usually they have an answer.
On an unrelated note, the One S only displays the following icons for data
g = gprs
2g = edge
4g = 3g or higher
On unbranded roms, it may display;
3g (ONLY when idle)
H while transfering data
H+ (Im told ONLY on the cm10 roms. others still get HSPA+ 42Mb but shows H)
Možda to ima veze kaj je mob izvana, Njemačka, sad ne znam jel brendiran il nije mob, al izbacival mi je logo kod paljenja 1&1, nakon kaj sam napravil unlock bootloader, više nije bilo tog logo-a, neg standard logo, htc one beats audio..
Jedino flešat stock ROM za HOS...
software number: 2.31.401.5 i to je zadnja verzija kolko mi se čini..
Mišljenja, savjeti, dobrodošli?
Kupio HTC One S, pa se pridružujem u raspravi iskustava :)
Zadovoljan mobitelom skroz, dva dana baterija bez problema, ekran odličan, lagan, dizajn savršen.
Jedino me smeta software, super je, ali skoro ništa ne možeš mijenjati, sve je prejednostavno. Npr. htio bih da mogu smanjiti veličinu ikona, ili povećati grid mreže ekrana, tako da stane više ikona, mijenjati tako neke detalje, ali to se ništa ne može :) jel ima kakva aplikacija za to ? a da nije launcher koji predstavlja android 4.1. jer bih htio isto sve ko što je, uz više slobode.
Software je stvarno prejednostavan :)
Zna li se kad će doći službeni update na android 4.1 za One S
@Zvone: to su podaci koje sam prikupio istraživajući isto pitanje za svog Samsunga.
E sad, ja sam na tomatu (možemo komotno reći Vip) i signal u Puli mi je uvijek HSDPA (H) čak i kad je net na idleu. H+ podršku dobivam s romom (stock rom je već ima u sebi, custom romovi nemaju svi, a to što mi treba nalazi se u RIL-u koji je sastavni dio svakog roma). Da ne idem u detalje, dok sam bio na bonbon mreži i dok nisam znao za H+ Desire mi je prikazivao signal kao 3G/H (ovisno o aktivnosti neta tako se ikona mijenjala). Na tomatu mi je uvijek pokazivao H. Dakle Desire nema podršku za H+, ali drukčije je radio na različitim mrežama (uvijek isti rom na njemu). Sa Samsungom sam dobio podršku za H+ tako da imam kombinaciju H/H+ i network typeove koje sam naveo u prošlom postu.
Ako imaš prijatelja s Vip/tomato karticom možeš probati hoće li biti kakve promjene.
Nope, nemoguće. Jedino ako rootaš mob onda možeš. Sad ne znam jel ima mod za Rosie(launcher koji sad koristiš) da se grid mijenja, na One Xu ima, pa možda ima i na Su. Pogledaj na xda.
Jelly Bean, a ne zna se. Čeka se kao i na One Xu.
Ma ne znam vise kaj bi mislil, malo mi je glupo da nema podrsku za H+. A mozda bi trebal stavit stock rom, ak ga nadjem opce.
Odvrtil speedtest. down 13mbit/s upload 3.5mbit/s..
odvrtil opet speedtest down 9.7mbit/s upload 2.3mbit/s...
treci put:13.7mbit/s up 2.3mbit/s ....
wcdma only (H)
EDIT: Ima ko kakav link za stock ROM?
došao je update JB za One X, zašto nije i za One S, to su skoro isti modeli nema logike :/
To su sve samo ne isti modeli :) Ako ćemo gledati pod haubu gdje se cijela magija događa, pričamo o tri različita chipseta - S3 i S4 u One S i Tegra 3 u One X. Netko tamo u HTC-u će morati raditi prekovremeno da One S na oba chipseta dobije update u sljedećih par mjeseci. Totalno sam razočaran ovim telefonom i podrškom za njega, pa i hardverom kojeg su smiksali, a sve kontra mog prvog posta u ovoj temi :\
Naravno, telefon je zvijer, ali mrzi me kupiti mob i onda moliti 3 boga za update sljedeće godine koji će i ovako zasniti za Googleom barem za jednu verziju.
Birao sam između S i X, i ne žalim što sam odabrao S. X mi je jednostavno prevelik,kao tablet, a S ima velik ekran i nije preglomazan. Malo je prejednostavan softver, ali je stvarno super mob, po meni je S najbolji od ta tri modela koja su skupa izašla :D omjer kvalitete,cijene (trebao je još jeftiniji bit), te veličine :) ipak mobiteli nisu tableti
Ma HOS je zvijer od mobitela, prvi android mob kaj dela fluidno, a sense je strava, ni traga zastajkivanju i sl. Jedino zna bit sitnih bugova, al to je stvar do htc; i njihove podrske, i to je mana, spram samsunga di nisam uocio te sitne bugove. Mogli bi bit malo azurniji po pitanju updetova itd.
Moze preporuka za case?
EDIT: Dal bum imal OTA updates, pošto sam napravil unlock bootloader, root i cwm? tnx