Prvi slijedeći koji zatrola temu s glupostima ide na hlađenje mjesec dana bez mogućnosti žalbe.
Upozoreni ste da imate temu za ispoljavanje svojih dojmova i neću tolerirati više ničije ispade, ni glupiranja koja nemaju veze s temom.
Printable View
Prvi slijedeći koji zatrola temu s glupostima ide na hlađenje mjesec dana bez mogućnosti žalbe.
Upozoreni ste da imate temu za ispoljavanje svojih dojmova i neću tolerirati više ničije ispade, ni glupiranja koja nemaju veze s temom.
Ovo gore se nije ostvarilo. To sam doznao u telefonskom razgovoru s djelatnicima Službe za korisnike ili prepisao s Facebook stranice T-Mobilea te isto objavio u Kalendaru (budućih) događaja. Ovo mi je škola da ubuduće u Kalendaru više ne objavljujem informacije SZK i Facebooka.
Što se tiče cijene SGS III mogu reći da je nakon 01.07. poskupio. Kupio sam ga 30.06. u tarifi Total L+ po cijeni 2298 kn, a od 01.07. je 3098 kn...
A što i imaju mijenjati za taj +XXL na toj tarifi (čitaj: papi lova) ako svi mobiteli nisu 8 kuna kakav god da se superultra pojavi, kvragu sve!
nemoj dase ljutis na covijeka iznijeo je svoje misljenje na koje ima pravo, a to je da smatra da su uredjaji u toj xxl preskupi, tj da bi operater trebao nuditi ih po povlastenim cijenama... pa opet, ocito mu nisu jasni svi nacini na koji moze do uredjaja doci na povoljniji nacin, odnosno tu tarifu dodatno umanjiti
Danas kreće nova usluga „podijeli net“ koja omogućuje dodatni podatkovni priključak (data SIM karticu) u postojeću glasovnu tarifu.
Usluga se nudi svim postojećim i novim korisnicima extra (biz) total (+) tarifa
Korisnik u svoju tarifu može uključiti 1 SIM data karticu* i koristiti, uz postojeću glasovnu karticu ili ukoliko ima podatkovnu opciju, u isto vrijeme isti podatkovni paket na glasovnoj SIM kartici putem mobitela i na podatkovnoj SIM kartici putem laptopa tj. tableta uz primjenu spuštanja brzine nakon definiranog limita tarife.
*dodatni podatkovni priključak koristi podatkovni promet uključen u mj. naknadu tarife
Podijeli net usluga ima mjesečnu naknadu: 20 kn sa PDV-om / 16 bez PDV-a (podatkovne sim kartice se ne naplaćuju)
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________
Za privatne i poslovne korisnike koji prelaze sa starih na Extra (Biz) Total (+) S, M, L, XL ili XXL tarifu uz aktivaciju Podijeli net usluge te nemaju uključen podatkovni promet, za tekući mjesec će se:
• dodijeliti opcija Internet L ili omogućiti aktiviranje iste koja uključuje 1 GB prometa sa primjenom popusta od 100% na prorate cijenu, a usluga će im se od dana aktivacije do 1. u idućem mjesecu naplatiti:
• 10,00 KN s PDV-om/ 8 kn bez PDV-a za to prijelazno razdoblje, za prošli mjesec u kojem je korisnik još bio na staroj tarifi
Pošalji link gdje je to objavljeno
Nije još objavljeno,ali bit će.
Isto tako prije par dana krenula usluga roditeljske zaštite za prepaid korisnike koja omogućuje da se na pojedinom broju odrede brojevi koji se mogu pozivati( slično kao fiksno biranje,samo se ne unosi PIN2,već je mrežna zabrana) te mogućnost blokiranja APN-a tj. nemogućnost korištenja interneta ,zatim druge zabrane koje se mogu aktivirati nevezano za roditeljsku zastitu su :zabrana pozivanja drugih nacionalnih mreža,zabrana odlaznih i dolaznih poziva te podatkovnog prometa u roamingu isto za PrP korisnike.
Prejaka opcija od 1.listopada postaje trajna opcija za simpa korisnike.
Sent from my HTC One X using Tapatalk
Tko je toliko lud da placa uspostavu poziva? Mene bi ovakva opcija kostala mjesecno minimalno 150kn s uspostavama, a ne potrosim niti 200min prema ostalim mrezama. Total+ S za mlade je puno bolja opcija
Edit: molim moderatora da izbrise ili premjesti ovaj post, nisam vidio da se ova rasprava nasla u krivoj temi.
150 kn? 100kn ti ode na uspostave?
Svaka čast, ali mislim da si ti iznimka, nisi prosječan korisnik koji napravi 100ak, a takvima 50+29kn=79kn je korektna cijena...
A naravno nisu svi mladi, pa da mogu iskoristiti popust za mlade, tako da je 79kn jeftinije od 135kn, a čak i da su mladi 62,5kn+10=72,5kn što je slično.
Još imaš gratis poruke, nisi limitiran na 50 poruka.
A u tvojoj pretplati imaš samo 512MB...
Ne znam, ali mislim da za većinu korisnika pretplata nema smisla jer su čak i mobiteli na toj Total + S nedovoljno jeftini...
Korisnici VIP i Tele2 mreže moći će aktivirati MaxTV to go uslugu. Basic ili sportski paket,cijena basic paketa je 25kn,a cijena sportskog paketa je 50kn. Ti programski paketi imaju smanjen broj programa od programskih paketa MaxTV to go za HT korisnike.
Gore navedene naknade su za 15 dana korištenja usluge te će korisnicima usluga naplatiti kao VAS usluga,korisnicko ime i lozinku za spajanje će dobiti u SMS poruci.
Podatkovni promet ostvaren gledanjem sadržaja naplatit će se sukladno cjeniku korisnikove tarife,osim ako se ne nalazi na T-mobile/T-com mreži.
Od sutra,tj 1.10.
hm...znaci bez flat interneta, trebat ce korisnicima tih usluga,veeeeeliko brdo novcanica
Ma i da imas flat recimo na VIP-u,nakon SSD-a opet ne mozes gledat.
Molim te nemoj se koristiti internim komunikacijskim rjecnikom djelatnika HT-a koji je meni, a vjerujem i velikom broju drugih korisnika usluga HT-a, posve nepoznat. Kratice mogu proći, ali ovako kako pišeš - ne.
jasno mi je da nije riječ o engl. kratici za PRetPlatnike, ali pitaj se koliko njih kratica PrP asocira na krivo - PRetPlatnike
Oke,ako treba neko pojasnjenje,tu sam.
VAS= Usluga s dodatnom vrijednošću
PRP2POP= s bonova na pretplatu
APN= tocka za pristup internetu,blokiranje APN-a znaci nemogucnost spajanja na internet
SSD = spustanje brzine nakon odredene kolicine potrosenog podatkovnog prometa
1.10. Nece doci do smanjenja brzine na Extreme mobile net tarifama,ostat ce flat do kraja godine t,na tarife ce se moci dobiti odredeni popusti tj 50kn popusta za mlade,ponuda ce biti puno bolja i jeftinija od konkurencije,konkretnije dodat ce se po 10GB prometa na Mobile Net L i Xl tarifama.To je ukratko to
Samo za gore navedene tarife
Nova ponuda kroz cijeli 10.mj za sve koji prenesu broj iz druge mreze u T-mobile i ugovorno se vezu,dobiju popust u pola ugovorne obveze.Ponuda je dostupna na extra total + i obiteljskih + L,XL i XXL tarifa.