vjeruj mi, kužim se jako dobro, vjerojatno i više od tebe, a ti očito nemaš iskustva s time... Nero image drive je najpouzdanija i najsigurnija aplikacija za emuliranje.
Printable View
vjeruj mi, kužim se jako dobro, vjerojatno i više od tebe, a ti očito nemaš iskustva s time... Nero image drive je najpouzdanija i najsigurnija aplikacija za emuliranje.
ne slazem se stobom. i zasto mislis da znas vise od mene. ja pratim IT forume...
:comp:
NHF :beer:
Ma ne mislim da znam više, ali jako puno radim s takvim stvarima, forsiram ih i preopterećujem pa imam iskustva... Alkohol je dobra aplikacija, ali samo u normalnim uvjetima...
covjek treba samo emulirati igru... zar su to nenormalni uvjeti?
btw nero dopusta samo 2 image drivea (sto meni recimo nije dovoljno)
A dobro, to je istina...
Meni je jedan dovoljan... A i to mi dođe kao drive "P"... Sa više njih bi cijelu abecedu potrošio...
P? za boga miloga. ti si tezi slucaj :D
Pa 8 disk particija, usb sitck, mp3 player, čitač memorijskih kartica, dva rom drajva i taj virtualni! :)
no dobro.... zato i kazem da si tezi slucaj :)
alcohol rulz ;) half life rulz! mada ga jos nisam igrao....
ok vas dvojica gdje se sada nalazi taj virtual drive, imam nero verziju 6.6.0.3
jel to pod copy/create backup Extras ? ja nevidim nigdje da pise virtual drive....
nisam mogo naci virtual drive jer nisam imao nero ultra edition, sad sam sve rjesio i odo da igram pro evolution 4
topic is Half Life 2 DEMO
;)
cist da podsjetim :)
skini si program "virtual clone drive"....dobar mali program namijenjen samo emuliranju,a ima i lijepu ikonicu i možeš ga integrirat u shell,odnosno u onaj brzi meni od lijevog klika... a osim toga mogao si one image-e srezat i spržit na cd-e i onda nasnimit na komp i igrat...ako vec nisi znao za emuliranje i nemas dvd pržu...
nego...... sto se tice registracije igre... sto je nemoguce igrat pirate igru?
Naravno da je, ja sam uspio bez registracije
al pise da je obavezna online registracija. ok nema veze
Moraš ju manualno instalirat ak ne želiš da te gnjavi za registraciju