ja isto, još jedan whisky i bit ću ko nov! ;D= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
Printable View
ja isto, još jedan whisky i bit ću ko nov! ;D= Citat =:
Izvorno postao U-NiQ
ja se neprestano oporavljam :D :beer:
Sretan Božić svim vjernicima
sve najbolje za Božić i Novu 2005 godinu
provokativni postovi se ne uklapaju u bozicno raspolozenje= Citat =:
Izvorno postao FaberOSK
bye
nisam znao da je kila ispravljački raspoložen
za bigBožić bjeh vani do pol 4 ...neku birc u Tkalči
a prvo katedrala naravno
Bila škvadra kod mene doma, tomo, damgol, chelavy i još neki... otišli u gjuru, sreli tamo gospodičnu U-NiQ :wave: , tomo i ja završili na kavi u 7 ujutro na autobusnom kolodvoru, sve u svemu još jedan odličan izlazak ;D
zasto ni to bio provokativan post?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
...baš mi je drago da smo se sreli - ja sam završila u saloonu, a doma u 8......= Citat =:
Izvorno postao gog
Da, to se i ja pitam?? :?= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Pa čovjek je lijepo rekao, sretan Božić onima koji ga slave (vjernicima)!
Pa točno to! što je tu bilo provokativno??? pa ni da sam ga svim katolicima čestitao ne bi bilo provokativno već od srca,jer katolik sam i vjernik.I naravno da ću svojim ljudima čestitat.Ama ja ne znam što se ja tu uopće objašnjavam.
Bog!
po meni je to provokativno, jer bozic slave i nevjernici. recimo ja nisam siguran dali sam vjernik ili nisam. neznam. ali slavim bozic uvjek to je tako tradicija i obicaj...
ali u crkvu neidem. isto tako smatram kad smo vec u vjeri, da crkva nije mjesto gdje si najblize bogu... bla bla bla necu sad pocet back ontopic
A šteta što ne ideš u crkvu....što da ti ja drugo kažem?
zasto steta????????!!!!!! kaj sad ak si ti neki veliki vjernik nemora znacit da i ja moram bit.... mislim, ne shvacam sto si htio rec time
Nisam te htjeo ja uvrijedit...Vjernik sam i još uz to desničar.Bome kad me se ovakve teme uhvati netko ne može završit bez svađša...stoga molim da prestanemo....
Niko tebi nije reko i ti moraš bit vjernik...samo sam dobronamjerno svojima napisao da čestitam Božić vjernicima.....
A ostalo nema veze sa vjerom.
pa recimo da ja nisam vjernik, ti meni nezelis sretan bozic... to nekako nije fer.
a sto se tice iznoselja javnih misljenja poput ovog tvog 'desnicar'.... to znamo da se ne radi jer ljudi imaju razlicite ukuse razlicita razmisljanja i to fakat nije zgodno ovak na forumu.
SRETAN BOZIC :)
a eto na....nekom se neću svidit nekom hoću...otvorena sam osoba i inače,a i na forumima.Morao sam ti reći jer me možda ne bi shvatio.A kako da ti zaželim sretan vjerski blagdan kad ne vjeeruješ u to? a?
no dobro ajd...eto...i vama ne vjernicima sretan Božić 8)
pa da u praksi je drugacije nego u teoriji :)
ja isto nisam vjernik, ali čestitam božić svima i vjernicima i nevjernicima ;D
eh da, trebam li napomenuti da sam lijevo orijentiran? ;D
kaj ti je malo na hero? LOL ;D Joj ljudi dajte molim vas, ovo je vesela tema o Božuliću! ;D
@gog...ti si večeras dezorijentiran......bar smo rano doma došli......
merry christmas još jednom
u normalnim bi okolnostima i JA iskoristio ovu prilku da popljujem floorikiilino razmisljanje i izrazim svoje ljevo/centar/desno opredeljenje
ali buduci da je tema o Božiću NEĆU
maknimo politiku iz ovog trida-sretan Božić svima!!!!!!
ma brate pljuj me kolko oces... sta cu ti ja...
poltika me u životu uvijek pratila u stopu ;D (c) HP
@tomo, ja i wb idemo sada van ;D odi s nama ;D
Meni se ne da čitati žustra rasprava odozgo, pa ću samo jednostavno ho-ho-ho čestitati svima sve što vas ide ovih dana.