-
Evo i mog odgovora:
Svjesni Vašeg mišljenja i viđenja situacije, iskreno žalimo zbog prethodno opisane situacije u vezi dostupnosti spomenutog modela mobilnog uređaja u T-Mobile ponudi, međutim, nakon navedenih provjera i zaključaka koji su proizašli iz istih, nismo u mogućnosti udovoljiti Vašem zahtjevu.Slijedom navedenog, ljubazno Vas molimo za Vaše cijenjeno strpljenje i razumijevanje, a budući da ste Samsung Galaxy S+ uređaja rezervirali, kada isti postane dostupan u prodajnom mjestu, biti ćete kontaktirati od strane prodajnog mjesta.
zanimljivo i ništa što nisam mogla i sama očekivati od njih................
-
drZagorec, kaj ima mobitela u tcentru u zaboku trenutno? Kad sam bio u prolasku neki dan, usput sam se predbiljezio u poslovnicim, rekli da ce me zvat dok dodje...
-
javili su mi da je s+ došao i uređaji su dostupni možeš se obratiti u najbliži T-Centar :)
A ja sam ostavila malu bebu doma i uputila se po zaledenoj cesti 35 km do T-centra da bi mi rekli da uredaji nisu dolazili, da ne zna kad ce doci, a nije mi htjela napraviti ni zahtjev za prijenos broja.
:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((
-
Sram ih može biti kako vozaju ljude, prvo kažu da pogodnost za prijenos broja traje do 31.3.2012. da nakon toga kažu da je to bio nesporazum i da traje do 31.12.2011. , sramota!!!
-
evo da vam ispričam svoju priču:
Ukratko zabilježila sam se prije mjesec i pol.....zvala sam ih svaki dan, obilazila t-centre i bila dosadna......jućer sam dobila informaciju na fb da su stigli uređaji i otišla u t-com i naravno nije bio ni jedan za mene....obišla opet sve centre jer sam se zabiljezila u muževo i svoje ime on line i na svoje još u jednom centru.....zeni koja tamo radi sve objasnila jer me nisu htjeli zapisati i odbili me 3 puta....obećala mi je da ce me zvat ako dođe sutradan....tako je i bilo,a da priznam nisam se nadala jer su me toliko puta otpilili.....danas me nazvala i rekla mi da dođem....na svoje oči sam se uvjerila da muljaju.....za mene je bio jedan, a pokraj nas je zenska drugoj rekla da nije došao ni jedan............malo glupo.....i tako sam potpisala za prijenos broja........sad cekam da me zovu da idem po njega NAPOKON...........svima sretno
-
mah oni samo muljaju sto se tice toga.
kad sam ja trazio svoj, dosao sam jedan dan i rekli da ce za par dana doci 3 komad. dosao sam za par dana i covijek A mi je rekao da ih nema. da bi taj isti covijek par dana kasnije rekao da da su tad dosla 3 komada koji su odma bili prodani... muljaju sami sebe...
-
i dali se zna kakvo je stanje na današnji dan sa tim mobitelima i ja sam u narudžbenici.
-
Ja sam išao pitati u T-centar koji sam na listi pa nisu znali kako doći do te liste, htio sam samo provjeriti dali je moja rezervacija pravovaljana pa nisu ni to znali kako vidjeti :klanja: :klanja: :klanja:
-
Meni su danas rekli da se nezna točan broj mobitela niti kad će dolaziti jer je glavno skladište zatvoreno zbog inventure...
-
Neznam zasto T-mobile stvara toliku drama oko ovog mobitela, ja mislim da je to visedo njih nego do Samsunga Hrvatska i uvoznika, osim toga svi vi koji zelite ovaj mob. zato nepotrazite alternativu kao ja i odete do prvog Tele2 prodajnog mjesta, Galaxy S+ kod njih u slobodnoj prodaji dodje samo 2 495 kn i imaju ga na bacanje :)
-
samo? :D
ja sam ga u t mobileu uzeo za 600 ;)
vjerojatno ga zato i imaju na bacanje...
-
Ja sam se zapisao početkom 11.mjeseca i još ništa.
Pisao u tmobile i žalio se više puta ... svi mi si to možemo o rog objesiti jer njih tak boli ona stvar za sve.
Špranca odgovora im je ista svima kako i vidim.
Svatko ko radi u tmobilu se čudi ko pura dreku kad ga pitaš za mobitel.... da, da javiti ćemo vam se (ali na sveto nigdarjevo)
-
Zvala me danas gospoda u vezi moje online rezervacije, mogao sam uzet al cekam SII bijeli :P
Jedan detalj, rekla mi teta da oni koji rjesavaju te online narudzbe i t-centri imaju zasebna skladista, tj centri valjda dobe jednu kolicinu a ovi za online drugu...
I izgleda da stigla posiljka Samsungi pa, ljudi, grebite, dok jos ima, ako ima :D
-
da, da stiglo je 1000 komada a sad ćemo vidjeti da li ce se javiti
-
znaci dosli su napokon, ja sam za sina narucio u zaboku prije mjesec dana, dosao prosli tjedan te pokazala mi je da sam 3 na listi cekanja kod njih, valjda cu ga onda sad dobiti.Dal ima netko da je iz zaboka a da su ga zvali da pokupi mob
-
Mislim sad kroz sat vremena otić do t-mobilea u Varaždinu pogledat dal su stvarno stigli pa javim dal ih ima. Nadam se da ih ima s obzirom da čekam već neko vrijeme i predbilježio sam se.
-
Koji su to lopovi...
Ja sam prije 1h bio ovdje u tcentru i rekli su mi da nema nijednog galaxy + za kupiti,niti se moze rezervirati.Na pitanje kad će se moći,rekli su da vjerovatno ga više nikad neće dobivati i da uzmem iphone :rolleyes1::rolleyes1::rolleyes1:
-
Sad sam zvao t-mobile sluzbu za korisnike i kaze mi da ih nema nigdje, te da mogu samo rezervirat, rezerviro sam prosli tjedan, kako citam komentare nece ta lista do mene biti jos bar mjesec dva. Nek neko javi ako ga je kupio ili dobio neku informaciju ... Hvala
-
Upravo sam se vratio iz t-mobilea (Varaždin) i opet ista priča, nema ničeg, samo HTC.
Rekla mi je da se predbilježim, kaj sam već napravio i onda mi ponudila galaxy mini -.-, jao!
-
Evo update od sefa jedne poslovnice t-centra..
Dakle, roba dolazi slijedeci tjedan, zadnji put je dosla 28.12, stvar je u tome da ocito ima puno rezervacija, pa je tesko doc do uredaja...
A sad koliko se ispostiva lista po centrima, kolko ko uzme svom poznaniku preko reda i tako to...
-
Jel se zna koji dan sljedeci tjedan ... Jel ja sam bio 30.12 po mobitel i taman sam usao u poslovnicu u Zagrebackoj dubravi i djelatnik je stavio naljepnicu da je uredaj u dolasku .. Znaci planuo je u 2 dana .. Ako ikako moze se saznat datum da se ide odma po taj mobitel ..
-
Već dugo pratim ovaj forum pošto sam se i sama odlučila uzeti ovaj mobitel. Nisam se nigdje za njega predbilježila. Prošli tjedan dolazim u t-centar kupiti bratu mobitel i tako pitam imaju li Samsung Galaxy s+. Gospođa koja tamo radi rekla mi je da pričekam, otišla je iza u kancelariju i vratila se s uređajem u rukama. Rekla je da će mi progledat kroz prste, iako možda ne bi smjela (pretpostavljam da je uređaj bio nekom namijenjen). Inače, frendica se zabilježila 6.12. Trebam li reć da je još uvijek nisu zvali ...
-
Ko dobi informacije o pošiljci ili stanju na skaldistu neka napise .. Hvala
-
Koji su tu manipulatori. Zar je problem naručiti nekoliko tisuća komada uređaja koji se prodaje kao lud. Prodaje se dobro zato što ima idealnu kombinaciju mogućnosti i cijene. Što razmtrate kao alternativu ovom uređaju? Ne da mi se čekati ovaj uređaj.
-
Ja sam imao jako puno srece izgleda...
Rezervirao ga 27.12. , zvali me 30.12. da ima uredjaja i da ce mi poslati postom, 3.1. stigao na kucnu adresu!
Nego vidim da postoji mogucnost za i9000 da se upgrade-a na ICS, ima neko informacija kad ce bit portova za i9001?