Na 2.3.3 je bug (nemogućnost slanja SMS poruka dok je uključen 3G prijenos podataka) i iz tog razloga ga povukoše.
Printable View
Na 2.3.3 je bug (nemogućnost slanja SMS poruka dok je uključen 3G prijenos podataka) i iz tog razloga ga povukoše.
Kak sam ja onda kupil prije povlačenja i imam 2.3.5 ?
Kaze covjek u t-mobile vukovarskoj da tjedno im 10 ljudi rezervira :d
A sad sam bas zvao i sluzbu, nema ni S II vise nigdje kad je tako prokleto jeftin.
Nema tu buga, pa zar mislite da bi ga oni zbog toga povukli. Meni ga je prijatelj kupio u njih, a ja u jučer preko njuškala. Sve radi za 5 !
ima bug. zbog toga je i povucen.
sinoc sam bio u t-centru i rekli su da ce im doci jos samo 3 komada (koji su vec rezervirani, nadam se da sam ja medu njima...)ovaj tjedan i da ne znaju kad ce doci sljedeci.
Ne znam, ali ja imam navedeni bug...
A jesi ga kupila u T-comu za vrijeme ove akcije kad je bio po 499 kuna u s tarifi?
nece doci doci samo tri komada nego ce do sredine mjeseca doci dovoljno uredjaja kad se ispravi greska....zvao ih i to su mi potvrdili.
3 komada da ce doc? :D koje nebuloze
Jucer kupio Galaxy S+ u T-centru, nema nikakav bug, Android 2.3.5, sve radi najnormalnije..
u kojem T-centru ako se smije znati?
I meni su danas rekli da tjedno dobivaju 2-3 uređaja i da su liste čekanja jako velike i ono što me najviše iznenadilo da nemaju neki red po kojem ljudi na listi čekanja dobivaju uređaj, nego ono valjda tko je sretnik taj dobije :D??? I to u Tcentru na Savskoj gdje sam ujedno na čekanju već tri tjedna. Ne znam šta bi više rekla, ganjam ovaj mobitel skoro pa mjesec dana i čini mi se već da je nemoguće dobiti ga, barem u Tmobileu.
da...
zadnja pošiljka im je bila od oko 300 komada na cijelu hrvatsku...
strasna i neoprostiva neozbiljnost.ponude uredjaj sa tako niskom cijenom i onda ih naravno nemaju dovoljno....:creep:
To ti je strategija - kad si već u t-centru a nema onoga po čega si došao, možda kupiš nešto drugo...standardna priča
i jel dobio ko sta novoga? :D
ja cekam pon/uto pa cu ici vidjeti...
nadam se da ce me zvati pon ujutro :D
Mene moj ceka vec 25 dana zapakiran u centru, bilo je u pitanju prebacivanje broja, a zadnji komad je to bio tada u ducanu, sutra idem po njega
jučer me zvali iz t-mobilea i rekli da im je stigla nova pošiljka. koliko sam skužio ženu većina ih je već rezervirana...
bolje receno svi su rezervirani jer je opet malo stiglo....
bio prije sat vremena u t-korneru u gardenmallu i kaže lik da će mobiteli stic 15.12., ili koji da poslije!
sinoć sam bila u jednom vašem t-centru u Osijeku i vaša mi je službenica rekla da joj je šef rekao da samsung galaxy s plus NEĆE više dolaziti u ponudu?!
i neka si kupim iphone 3 da je cijena ista?!
mislim dakle tko je tu lud.....više nemam komentara s obzirom da mob vijam već mjesec dana....