Sensetion i problem u radu
Ne znam dali sam na pravom mjestu,za pitanje koje imam,tako da bih zamolio moderatore,ako nije pravo mjesto temu prebace na mjesto gdje bi trebalo postaviti pitanje.Evo o cemu se radi.Imam HTC Sensetion,i problem sa njim.Telefon je S-OF i na njemu je momentalno instaliran osp-cm-9.0.0-RC0-pyramid-02-04.Problem je u tom kada me neko pozove a tel je zakljucan,klizacem na ekranu otkljucam telefon da bih se javio.U tom momentu na poziv se ne mogu javiti,jer se veza ne uspostavlja.Telefon ne reaguje na odgovor prema pozivu,jednostavno se veza prekine.Probao sam razne ROM-ove ali na svim mi se desava slicno.Doduse po nekad uspijem da se javim,ali u vecini slucajeva je nemoguce ostvariti kontakt,tako da sam prinudjen odgovoriti na poziv sto jednostavno ja zovem na broj koji me je zvao.Da dodam da mi na displeju tel kad god mi se desi nesta ovako ostaje poruka propusten poziv.Sta u ovom slucaju napraviti,ili koji ROM ubaciti da bi tel radio kako treba,mada mi i na oficijelnom ili originalnom ROM-u telefon reaguje isto kao i na Custom ROM-ovima.Kako potpuno ocistiti tel i na novo ubaciti neki od Custom ROM-ova.Poz.