koliko ja znam radi samo s 3.0winampom,a ni to nisam jos stigao provjeriti
Printable View
koliko ja znam radi samo s 3.0winampom,a ni to nisam jos stigao provjeriti
Na njihovim stranicama piše da baš ne radi s trojkom, nego samo s 2 i 5.
zato sam napisao da nije provjereno.kada isprobas da li radi s 5.0 javi.tnx
Evo jesam!! Skinuo sam s njihove stranice demo program da bi došao do plug-ina, i normalno se slaže s crackiranom verzijom!! (probao sam s winampom 5.07, radi savršeno!) Meni je ovaj program nešto najbolje i najkorisnije za symbian što postoji!! Odličan je!! Prije sam mislio da će bit spor ko krepana mačka, ali reagira trenutno! Za razliku od bemuseda kojem treba oko 10 sekundi da promijeni pjesmu!
hvala ti ;D
E Cyberphere ovaj ControlFreak2.0 N-gage, 3650.sis kaj si mi poslao MSN ga je blockao kao da ima virus pa ga nemogu downloadat. :-/
A jebi ga. Onda je msn-ov server blesav. Program nema virus 100% jel imam NOD32 up-to-date i svaki dan pregledavam komp
E ajd samo onda obavi par klikova na mišu i pošalji mi
Control Freak 1.01, 2.0, 2,1:
= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Mozes li ti sada meni plslati na celikovic@gmail.com
pls neka mi ga netko posalje
unaprijed hvala
Evo poslao sam obojici.= Citat =:
Izvorno postao Corleone
Corleone, nađemo se sljedeći tjedan jedan dan na pivi pa ti dam sve to, skinuo sam sad paket od 150 megabajta raznih igara i programa, crackanih, naravno, može? Ima svačega...
svakako, samo mi posalji sms kada, ja sam za :thumbup:
Ok!
Ako još nekome treba nek napiše mail, nije mi teško slat...
molio bih nekoga tko ima Control Freak pro s crackom da mi pošalje na
ivica.hedjes@email.htnet.hr
hvala
koje com portove vam koristi za spajanje i da li moraju biti označeni u mrouteru?
Nek odmah pošalje i meni na dark091@gmail.com
Evo poslah obojici. Nasreću, netreba se imati Nokia PC Suite, niti mrouter, cf2 se samostalno spaja na bluetooth com port.
Zahvaljujem
Može i meni na nokiafan@net.hr= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Hvala u naprijed!
Poslano...
Zahvaljujem= Citat =:
Izvorno postao Bassman
Nema problema!! :beer:
hvala Bassman-e!ako ti išta treba adresu znaš... .meni za n-gage ipak treba first edition paket.thanks again
ma meni stalno piše connecting.. i nikako da se spoji.svašta sam pokušavao,i označavanje i odznačavanje com portova u mrouteru i postavkama plugin-a,ali nikako da upali (imam n gage i gigabyte class2 BT).sad cu skinuti plugine za second edition smartphones pa probati ponovo.
help please...
Pokušaj ovako: odznači sve portove u mrouteru, instaliraš jedan bluetooth com port i onda u winampu pritisneš ctrl+f i konfiguriraš. Port ti je najčešće COM 4. Zatim pritisneš connect u pluginu i pokreneš app na mobu. Pričekaš par sekundi i trebalo bi se spojit.