Ja sam preko OTA napravio update, i nakon toga u azuriranju softwera napravio 2/2 update(da bih imao pdf,office i josh neke sitnice)..i sve je proslo glatko!!
Printable View
Ja sam preko OTA napravio update, i nakon toga u azuriranju softwera napravio 2/2 update(da bih imao pdf,office i josh neke sitnice)..i sve je proslo glatko!!
Nadogradio na E7. Moram priznati da me QWERTZ tipkovnica malo nervira i da je neugodna za tipkanje, odn. velik broj pogrešaka radim. Mislim na portret virtualnu.
I, da, koji Bog nisu stavili Preset postavke u Music playeru tako da opet sve ovisi o defaultnom equalizeru.
Također, negdje se spominje Psiloc font magnifier, ali ja ga nisam dobio niti ga ima u ponudi OVI suitea.
Dobro radi alfanumerička tipkovnica, ima bolji odziv.
Ima li netko da je uspio nadograditi na Annu na T_Mobile mreži?
eto cijeli dan se igruckam sa Annom ;) ok update, browser je bolji..tipkovnica čudna i uska..al mislim da sam se naviknuo već..oblik ikona mi ionako nije bitan..bezveze mi je dvobojna tehnika u dubljem meniju..poprilično me živcira što se stalno pojavljuje obavjest o neuspjelom spajanju na wlan kada nisam u dometu..i sad vidim da mi se prikazuje samo donji red i sredina teksta koji upravo tipkam što mi nije baš normalno..mob je malo brži ali ništa spektakularno..al ionako svaki dan odgađam reset..soft ili hard..još nisam odlučio
Meni se svako malo spaja na WLAN. Na starom sw nije nego kada bih ja manualno unio. Vjerojatno nedorađenost softa.
Nove ikone su preružne za mene pa sam skinuo temu s prilagođenim ikonama tako da ću zaboraviti na ove od Anne. Bitno mi je koliko će baterija izdržati s Annom jer je bilo govora o prolongiranom vijeku trajanja nakon updatea (iako sumnjam). Da, sve teme su svedene na većinom crno-bijele ikone što je zbilja premorbidno IMO!
Novi web-browser je stvarno brz, precizan iako ne može vrtiti YT filmiće direkt dok surfate. Također, na nekim temama su nestale "crte" koje su dijelile vizualno opciju od opcije što može biti iritantno, ali se može priviknuti.
Ja imam trenutno E7 i zbilja je mobitel brži. Sve funkcionira besprijekorno, glatko...
Meni se ikone sviđaju nego su mi problem aplikacije koje nemaju Anna ikonu pa onda tek ružno izgleda.
A što se tiče spajnja ma internet istina više spajanja bez razloga. Social aplikacija, i kad izađete iz nje opet se spaja na internet i kad imate njezin widget i stavite widgets u offline modeopet spaja.
A što se baterije tiče, meni se čini da mi nešto manje traje zapravo.
A browser otvaram jedino ko nužno zlo, tj. kad ga neka aplikacija otvori i sl.
Evo zanimljive vijesti :) http://mob.hr/microsoft-aplikacije-stizu-na-symbian/
jel nisu sa annom trebale stići nove map? 3.08?
Nisu. Još su u beta verziji.
Meni stigla Anna na t-Mobile na software updater!! :))
šta je ovo sa "ANOM" prije mi je baterija trajala po 3-4-5 dana a sad jedva 2-2,5 dana.
koristim ga isto kao i prije.ima li tu neki štos???????????:rasta:
Evo i meni, upravo skidam preko Ovi Suite-a. Napokon...
direktno preko mobitela nije moguć update na annu ili...dakle bez NSU-a?
jesi li provjeravao preko mobitela ili nokia software updatera?
Provjerio sam sve mogućnosti updatea i nema ga. Moram naglasiti da je moja Nokia crne boje i Anne za t mobile C7-00 ima samo ako su one sive (pr. code 059F027). To mi stvarno nije jasno. Izbacili su update za jedan uređaj, a za drugi ne. Pa razlikuju se samo u boji kućišta i eventualno temi na uređaju. Potpuno nelogičan potez... :-(
nadajmo se da će doći i za ostale kodove...taman sam bio javio kolegi da mi može donjeti mob večeras da mu ga updejtam kad ono čorak(isto ima crnu)
ajde ako bude kakvih promijena javi!
Moja je isto siva...glupo je sto za crne nema, ali vjerojatno ce biti sutra-prekosutra...nije im bas neka razlika...
sto se tice same anne, izgleda lijepo, radi jos ljepse...mob se pali puno brze.
za bateriju jos neznam, tarmam ga danas uzasno i na 40ak % mi je...mislim da je to ok, ali vidjeti cu jos narednih dana :)
btw, za sve koje imaju brdo aplikacija i igrica instalirane, sve ce vam se restartati...nece biti u onim folderima koje ste vi stvorili... :D
btw, kako stoje n8? ima updejtova ili nema, konkretno me crna zanima (ako za n8 ima razlike)
hvala, pozz :)
Izvinite ljudi, ali moram reći ovo: Hahahahahaha, a ne mogu vjerovati, a ja čekao Anu samo radi dužeg trajanja baterije. Aaa jesam baksuz, al' ipak imam malo i sreće u nesreći jer je nisam ni instalirao na mob. a i neću.
Može li mala pomoć? Da li je moguće ikako u web browser-u u Anni podesiti da se prikazuje desktop verzija stranice umesto mobile verzije?
Na Beta Labs stranici nova verzija Nokia Storea, stvarno veliko poboljšanje, napokon u Qt-u pa radi odlično. Nadam se da će uskoro i Social aplikaciju ovako sredit.
Tko ne želi čekati finalno izdanje... http://betalabs.nokia.com/apps/store-qml-client
evo sad na koleginoj c7 provjeravam nadopune softvera i veli mi nova verzija 022.014
koju mogu updejtati preko kompa
dali je rijec o anni ili ?