Mene samo zanima, budući da se aplikacije ne mogu kupovat iz Hrvatske, kako ćemo mi to moći kupit aplikaciju (pod pretpostavkom da ne želim rootat mob)?
Printable View
Mene samo zanima, budući da se aplikacije ne mogu kupovat iz Hrvatske, kako ćemo mi to moći kupit aplikaciju (pod pretpostavkom da ne želim rootat mob)?
Dok Google to ne omogući, afaik nikako bez roota. JEdino sa SIM karticom nekog operatera koji se nalazi na Google listi za kupovinu.
Offtopic: iPhone korisnici dobili mogućnost nadogradnje s Pervanovim glasom:
http://mob.hr/dont-panic-croatia-nav...zeljko-pervan/
Moguce je da ce Mireo (ipak je to hrvatska firma) mozda napraviti "alternativne" metode kupovine, a ne samo preko Marketa (npr. preko njihove stranice, placanje PayPal-om).
Jucer sam poslao mail Mireu i covjek je rekao da imaju problema sa Google Android Marketom i da ce verzija za Android, prema najboljim prognozama, doci za mjesec dana, a navigacija ce se kupovati putem Mireo storea. Dakle, ne treba vam nikakav root ili bilo sto jer se aplikacija nece kupovati putem Marketa, vec preko njihovog storea. E, sad mene zanima na koji se nacin to kupuje pa nek mi netko malo objasni. Zivjeli!
Koliko sam shvatio, Mireo store će biti način plaćanja za nas balkance, a Market za ostatak svijeta (nisu fokusirani samo na HR). To bi bilo odlično! A plaćanje ko plaćanje, imaš u Don't panic aplikaciji Store i tamo kupuješ karte, a vjerojatno i licence. Trebalo bi pitati nekog ajfonaša kako to točno izgleda i plaća li se karticom/paypalom ili čekovima.
Ide preko kartice, nije potreban PayPal...
bilo bi dobro paypal....
Jel ima kakvih novosti o Mireo navigaciji za android?
Kažu pred kraj mjeseca da će izaći na Market, plaćanje licence preko Paypala, moguća prenosivost licence između mobova ali nisu htjeli reći na koji način će to obavljati/dokazivati.
Novost je da će u isto vrijeme izaći i update s podrškom za pinch to zoom i 2-finger geste. Prema zadnjim informacijama 2-finger geste rade dosta loše na Desireu zbog očajnog touch screen digitizera pa neznam hoće li zbog toga odužiti izlazak konačne verzije (ipak je Desire vrlo popularan u ovim krajevima). Kako to loše izgleda možete probati i u Google Mapsu - pušiona od touch screena :\
Bump, Mireo izlazi 1.6. kao free app, plaćanje karti preko paypala i/ili kreditnih kartica. Za ovo drugo nije sigurno.
Ako će biti kao besplatna aplikacija, izgledno je da će biti na Marketu...
Naravno, zbog toga što se cijela stvar s registriranjem firme vani odužila, mogli su na marketu ponuditi jedino free verziju:
https://market.android.com/details?id=hr.mireo.dp
Karte se plaćaju paypalom, a više o svemu:
http://mob.hr/dont-panic-croatia-za-...pan-u-marketu/
instalirao sam Don't panic preko Marketa, ali mi je na engleskim sve, kako se može instalirati hrvatski jezik i govor (dal postoji Pervan za android)?
Odi u njihov Store u aplikaciji, jezici i Pervan su besplatni, samo karte se plaćaju. Postoji info da će do kraja dana dovesti u red Store, pa ako nešto od sadržaja fali pričekaj da to srede.
Unutar Mirea uđi u store, tapni na "Maps" i odaberi "Ui languages" ili "Voices".
Otamo možeš besplatno downloadati ono što te zanima.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Jel' netko već kupio karte? Zanimaju me iskustva, sam program je zgodan ali bez karata ništ' koristi.
jeli neko isprobao kako to izgleda na htc wildfireu,pitam zbog rezolucije..
App je džabe, skineš i vidiš kako izgleda. Ako ne štima, uninstall :)
@xlr: evo ja sam instalirao free verziju (nisam testirao u voznji) i svidja mi se...jednostavnost prije svega. u ranijim postovima si rekao da ce biti 3D zgrada po ZGu....ovjde vidim npr. muzej u obliku "kocke" gdje bi zgrada trebala biti ali nije prikazana u 3D. da li treba nekakav dodatak skinuti ili?
edit: vidim da pise na njihovoj stranici:
sry, nisam vidjeo :rolleyes2:= Citat =:
Osim karata, za kupovinu iz aplikacije (tzv. In-App Purchase) uskoro će biti dostupne i dodatne opcije, poput 3D prikaza zgrada, “speed camera data”, dodatni TTS (text-to-speech) glasovi.
Evo i ja instalirao na svom Desire-u i kupio kartu Hrvatske.
Nisam još isprobao kako radi na cesti, ali naišao sam na čudan bug!
Jučer prije spavanja ostavio sam skoro pun mobitel i vidim jutros skroz prazan.
Danas nakon pokretanja aplikacije i izlaska u andoridov homescreen terminirao sam aplikaciju task managerom, zaključao mobitel, ali nakon par minuta - ekran mi se upali! I tako stoji konstantno upaljen! Dok se ne isprazni! I vidim da mi je Mireo ponovno aktivan u procesima. I onda je ok dok je on aktivan, ali čim ga terminiram valjda mi upali ekran nakon što se opet automatski pokrene.
Zanimljivo. Svi navi programi imaju opciju da display bude stalno uključen, očito je na tom dijelu problem. Prijavi mireu bug, mada mislim da imaju pristup ovom forumu.