Vidim tema je zamrla, a mango je ovdje. I dal ste zadovoljni s mangom? Jedino mi smeta kaj nisu mogli BT osposobit i ubacit flash u browser, al nadam se da bude i to doslo na red.
Printable View
Vidim tema je zamrla, a mango je ovdje. I dal ste zadovoljni s mangom? Jedino mi smeta kaj nisu mogli BT osposobit i ubacit flash u browser, al nadam se da bude i to doslo na red.
ja sam prilično zadovoljan, OS je strašno fluidan i brz.. naravno mane OS-a ostaju jos prisutne (nema BT prijenosa, nema mass storage, nema navigacije sem navigona koji i nije nesto za nase podrucje, velike restrikicije)... al vidit cemo kako ce sve ici..
Jel došao službeni mango za hrvatsku za tu omniu kupljenu u t-mobile?? Što se navigacije tiče nadam se da bude nokijin OVI maps kako su spominjali uskoro...
Ovo sa bluetooth ni meni nije jasno zašto nema.
neznam jel stigao sluzbeni, al force updateom se instaliram bez problema... za OVI Maps cemo jos vidjet..
BT transfer nema isto kao sto ga nema iOS, prave budale od korisnika..
A mislim da bude to u sljedecem update. Flash player su mogli isto stavit, neznam kaj su dobili s tim...
ništa se još nezna sta ce biti u sljedecem updateu (nazvanim Apollo), i MS je stavio vec anketu za korisnike da vide sta im je najvaznije sto bi zeljeli da vide u sljedecem updateu (koji ko zna kad ce doci, mango smo cekali vise od pola godine)..
Evo stigao i službeni 7.5 update za omniu! Upravo sam nadogradio pa djeluje mrvicu brže... Napokon on/off aplikacija za LED lampu :)
Jao ja sam bio kompletno neprisutan na cafe mobilu duže vrijeme pa se ispričavam što nisam dao tutorial, mogu proslijediti sve linkove, na xda se napokon počelo aktivnije fokusirati na wp7.
što se mojeg tiče, toliko sam zadovoljan bio da sam ga slučajno okupao. otišao sam sa njim u vodu, probao se praviti glup, nije išlo, i prodao sam ga nekakvom papanu koji mi je dva dana kasnije poslao sliku njega kako radi ko urica (imao je matičnu, a sve ostalo je, čini se, funkcioniralo)
sačekati ću nešto lijepo krajem sljedeće godine, a sada ću probati ubrati focus flash ili omniu w
Evo baš sad gledam video na youtube o mango updateu i vidim da u settings ima i "Internet Sharing" opcija. E sad... meni na omniji 7 toga nema??? Jel to zato što je t-mobile-ov pa oni to update-om izbacili za svoju verziju ili???? wtf.
kako je drugima ko na vipu ima ili slobodni uređaj?
Na vipu sam, al tu opciju ne vidim. Il sam propustil nekaj?
Onda je ni ti nemaš! Meni nije jasno zašto te opcije nema ako je u mango verziji službeno puštena. Meni bi baš pasalo da preko mobitela podatkovnog prometa putem wlan surfam na laptopu a da za to ne trebam usb modem!
Kolko vam baterija traje na mobu, ak ga malo žešće gazite?
Ak ga ne diram, traje mi 3-4 dana, a ak ga frljim, hah, dan i pol...
Kaj ima kakvih informacija o apdejtu (apollo) ?
Inače s mobom sa zadovoljan, mislil sam ga mjenjat za neki jači model, al jednostavno, po pitanju ekrana, nema mu ravnog..
Još da srede neke sitnice, i ja zadovoljan...
Meni isto traje do 3 dana ako ga puno ne petljam... malo žešće korišćenje dan i po! Meni je isto mobitel prva liga i ne mjenjam ga dok ne rikne...
Ma mob je strava, a vidim po pitanju aplikacija, iz dana u dan sve bolja...
Ova tema dugo zamrla vidim... gdje ste korisnici omnie? ;) Ja ga osobno još uvijek primarnog koristim i prezadovoljan sam. Šteta da sad neke aplikacije i par dobrih igara samo za wp8 ima. Jel neko na omniji napravio update službeni 7.8 i jel donosi "internet sharing"?
Moj je kod t-mobile kupljen a do sad su malo kasnili update-om prije. Nadam se i ovaj omoguće.
Evo jučer sam dobio i službeni update 7.8 preko t-mobile. Par novosti koje su mi interesantne:
- start ekran i više mogućnosti
- bing slike kao početne na zaslon
- 10 novih boja za ikone (ali ne i za theme, i dalje crna i bijela samo)
- save settings za kameru gdje mogu namjestit na npr. 2 mpx i tako i ostane a ne da vraca na default od 5 mpx uvijek
Manjak i dalje jest internet sharing i bluetooth transfer što mi ide na živce al dobro sad. Sve u svemu ove promjene su dobrodošle. I dalje za mene jako dobar mobitel.