ja nisam... na tom mjestu se vidi wallpaper ali desni soft key radi sad ono sto sam mu rekao da radi... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
ja nisam... na tom mjestu se vidi wallpaper ali desni soft key radi sad ono sto sam mu rekao da radi... :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
Da li neko zna kad stize taj novi flash i flex za v550?
ima negdje na forumu ak se ne varam kazu oko bozica nova godina= Citat =:
Izvorno postao shorty
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
tako je BlueDevil rek'o... mada se malo predugo priča o tome, a ništa konkretno ne izlazi...
samo bojim se da bi zbog određene razlike u HWu na V525 bi taj SW mogao malo srati, barem što se brzine tiče...ali živi bili pa vidjeli
Pa, nadajmo se najboljem... Btw, i ja sam ostavio wallpaper...
Ta GIF-tipka je bila naljepljena preko onog "normalnog" natpisa tipke (kako je, recimo, na lijevoj tipki) tako da je brisanje GIFa trebalo maknut tipku.
Druga varijanta je bila umjesto tih GIFova podmetnut dva GIFa istog imena i veličine, ali potpuno transparentna.
Kako to misliš istog imena i veličine? Odnosno, razumijem ja tebe 78x22. Ali koji god GIF da stavim, izabranu opciju na toj lijevoj soft tipki neće pokazati...
Izvinite ako ovo nema veze sa temom,ali da vas pitam gde mogu da downloadujem radiocom
Sad ja nešto ne kužim... Ako je u MMA fileovima otključana ta desna (Live!) soft tipka, onda je problem samo u maskiranju, a što je napravljeno sa ona dva GIFa.
Ali tu se spominje LIJEVA tipka...?
Lapsus lingue.. DESNA, DESNA ;D Više niti ne vidim što pišem... Sve u prethodnom postu vrijedi, ali klasično, za DESNU tipku. Ona dva GIF-a na njoj nisu naljepljena, već samo ONI postoje. I kada ih maknem, nema ničega... Naravno, čim uđem u bilo koji meni, ta desna tipka koja inače ima funkciju "odaberi" je normalno vidljiva. Samo je nema na početku.
Neki dan sam šogiju otključao desnu soft tipku na e550 koja je bila zaključana na VODAFONlive. mma se editira na isti način ko i kod v525. (D i E su zabrane, A dozvoljen pristup).
Ljudi treba samo malo pretražiti forum, a ne u svakom jebenom postu pisati o istim stvarima. Tražite pomoč i prst u uho mjesto da malo potražite dublje u stare postove.
Admine daj počnite više rješavati te stvari.........
Kolega, čitaj pažljivije... Na V525 sve to skupa hoda, ali V550 nema naljepljen GIF preko desne tipke, nego je taj GIF JEDINI koji postoji. Ergo, kada maknem GIG nema NIČEGA. Ne vidiš tipku. Praznina... Ona JESTE u funkciji ali se ne vidi. Cccc...
Zato pitam ako netko ZNA, ima li načina da se vidi ta tipka s onom funkcijom koja je na njoj izabrana (npr. ako izabereš multimedije, da ti na desnoj soft tipki piše i medije), a ne kao da je netko gumicom izbrisao tipku.
Naime, V550 ima skinove, a ne klasično sheme boja, pa vjerojatno baš zbog toga postoji problem s uklanjanjem te tipke... Čitaj i ne srljaj u prazno. V525 i sve moguće preinke sam već odavno doktorirao, ALI OVO NIJE ISTO...
@SyberLord
Ja sam nekako uspio to riješiti, e sad da me pitate kako, pojma nemam. U prvoj verziji sam i ja imao taj problem s gif-om. Kad sam maknuo te gifove ostala je rupa bez slike gumba ali u funkciji. Nakon toga sam si kreirao dva svoja gifa za tu funkciju koju sam namjenio tipki i uploadao ih u direktorij svih skinova. Tako je to radilo par dana. Onda sam nešto prtljao sa skinovima i seemovima i odjednom je sve proradilo kako treba. Na mjestu onog mog kreiranog gifa najedanput mi se pojavio originalni gumb i sad od tada sve radi kako treba. Mozda da ti pošaljem svoje seem-ove ili skinove pa da probaš njih gurnuti umjesto svojih. Javi pa ti pošaljem na mail. Skinove techno i neon sam zamijenio s originalnim moto skinom i s jednim orange_uk skinom pa vidi ako ti se sviđaju instaliraj pomoću p2k. Ali prije svega jedan backup seemova i skina... Pozdrav
Pada na pamet, eventualno, spcolor.sch. Ako postoji u v550. Probaj(te) uploadat neki drugi spcolor.sch preko postojećeg, ili odabrat iz postojećeg neki drugi prikaz.
Velim, AKO spcolor.sch postoji na v550. A ako ne, onda je definitvno jedan od skin-fileova u pitanju. Možda v550 (ne znam, nisam probao) nema taj spcolor.sch nego baš pravi skin, tj. lijepi text na gumbe i GIFove umjesto samo bojanja kao što radi spcolor.sch.
Je, to bi moglo biti jel sam petljao i s time. Probat ću maknuti spcolor, pa vidjeti jel to razlog......
Evo, obrisao sam spcolor ali nema nikakve promjene. Izgleda da spcolor na v550 nema utjecaja. Mislim da sam taj originalni desni gumb dobio prije nego što sam eksperimentirao sa skinovima tak da ipak mislim da je u pitanju nešto drugo a ne skin.....
Pazi samo ako ga makneš moglo bi sve nestat s displaya :zbunj:
Stavi mu neki drugi spcolor.sch
Mogu samo reći da spcolor nije upitanju jer sam pokušao s njime i stvar nije šljakala... Osim ako ja nisam nešto fulao, ali mislim da nisam.
Tzac, olio bih da mi pošaljkeš ako ti se da... cyber_lord@net.hr
Samo da još kažem, spcolor NE POSTOJI u V550... Vjerojatno zato nisam ništa niti postigao... :retard:
@SyberLord
Poslao sam ti dva skina i svoj seem 0032 i 004a pa vidi jel u tome štos. Ako nije do toga idemo dalje, poslat ću ti ostale seemove.....
Pozdrav
Mnogo ti hvala. Rezulatate ću tek sutra moći javiti jer tate nema. A kada njega nema, nema niti moba, jerbo to je njegovo mob...
Kolega, ŠTO GOD DA SI RADIO SA seemovima, radio si SAVRŠENO. Sve mi radi. Nema crvene tipke, ali ima one koja bi trebala biti.
SVAKA ČAST... :)) Daj mi opiši kako si to uspio??
da li bi i ja mogao dobiti te seemove? mail je racpok@yahoo.com= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
ja sam uspio osposobiti desni softkey ali nema teksta na displayu kao za lijevi...
@SyberLord
U tome i je problem što nemam pojma kako sam riješio to pojavljivanje originalne slike desnog gumba. Prčkao sam po semovima, probavao razne verzije i proradilo. E sad što je za to bilo ključno, pojma nemam. Glavno da radi kak treba ;D
@Racpok
Imaš moje seemove 0032 i 004a na mailu.
@Racpok
Imaš moje seemove 0032 i 004a na mailu.[/QUOTE]
zahvaljujem
ima jos tu ljudi zainteresiranih za te seemove pa ako bi mogao dobiti i ja?
bio bi JAKO zahvalan.
Ta mi tipka ide jako na zivce. Ako mi pukne film necu biti odgovoran za svoje postupke, zato.... doktore pomozi!!!
mail je marko_halak@net.hr
PS:
SRETAN BOŽIĆ