-
Jest' mož' si mislit'... :lol:
Zato je Nintendo izdao novu konzolu...
Nokini dizajneri zbilja si ubrijavaju, uvijek kad rade mob kao da je namjenjen samo za pojedine funkcije dok drugo zanemaruju - rupice sa strane, možda kad se onesvijestiš ili lagano zamreš da ne moraš puno zakretati glavu ako je mob pored tebe... :(
-
neki dan sam u mobisu vidio n-gage na djelu!to kolko sam vidio,bio sam jako zadovoljan.frajer je igrao neku 3d pucačinu na njemu!pa onda fifu 2003...izgleda kao gta(ptičja perspektiva na igrače).ekran je odličan i jako velik,grafika ludnica,a ugrađeni zvučnik jako glasan!stvarčica mi se jako svidjela i pitao sam frajera kolka je cijena.nije mi rekao točno nego okvirno 4000-5000,00kn.(baš je bio precizan)!sve 5 osim cijene.
-
n gage ce za par dana bit u prodaji u to sam 100% sigurna,neg kaj ce bit tak skup pa u mobilu su mu cijenu naveli ko predost....
-
Meni se svidja telefon a posebno displej ko ima veoma visok kvalitet, al je glupo sta na jednu mmc stane jedna igra. Stalno ih onda mjenjati
-
cijena u vip-u je 2991,00kn!meni se čini da je to okej cijena(pošto sam računao na 4000-5000,00kn kako mi je rekao frajer u mobisu).
-
wow,pa to je relativno jeftino,samo kaj se stvarno telefonira da se mobitel primi bočno?
-
-
Jako teško ojkr4enut mobitel bočno jjaaaako teško
-
Za takvu "stvarčicu" dat 3000kn? To je malo za mogućnosti koje pruža,al cijena mi je čudna jer Nokije su uobičajeno skupe,posebno nove.
-
Kaj je zbilja tolka cijena, pa to nije uopće skupo.
-
pa stvarno nije puno s obzirom na mogućnosti!al opet ... mislim da je preskupa s obzirom da želi biti konkurencija gemboju i sličnima konzolama.