Da, mada jos nije potvrdjeno, samo jedan izvor tvrdi da postoje problemi...
Printable View
Da, mada jos nije potvrdjeno, samo jedan izvor tvrdi da postoje problemi...
Nije mi jasan unibody dizajn na Sensationu. DHD ga je imao, ali meni se cini da ovo na Sensationu nije unibody.
http://www.gsmarena.com/htc_sensatio...-news-2731.php
To nije unibody dizajn. Legend i DHD imaju unibody dizajn, a ovaj ima običnu masku kao Desire.
Ima li kakvih novosti? Kad se ocekuje kod T-mobilea ili vipa?
U VIP-u za 10ak dana.
Evo i review na gsmareni: http://www.gsmarena.com/htc_sensation-review-605.php
Iskreno, gledajući ove videe, ne vidim nikakvu prednost dual core procesora. Dapače, imam osjećaj da su izmislili da ovaj novi Sense 3.0 ne radi na single core uređajima samo da bi opravdali dual core. Što se brzine tiče, apsolutno je jednak DHDu kojeg imam a koji ima "samo" jednu jezgru. Sve u svemu, opet marketinški trikovi :D
Stigao je u VIP i sad gledam malo u tarifi 200 dođe 2000kn pa se mislim bi li njega uzeo ili za 500kn manje polovnog HD2. Vjerovatno je i lockan na VIP pa bi ga trebalo i dekodirat jer koristim Tele2 karticu. Mišljenja, savjeti ? :)
Mišljenje je da ćeš kod vipa s tom tarifom imati račun blizu ili preko 300kn.To je prva stvar. Bio sam danas kod njih.Gledao telefon koji je mrak barem izgledom i kako leži u ruci. Nesmije se palit. No tarife su im preskupe i na koncu konca bi me taj uređaj izašao pun klinac novaca jer moram potpisat ugovor na 24mj. I još je i zaključan. Nebih sekunde razmišljao o tom mobitelu da ga mogu uzeti u tarifama po pola cijene. Ali naravno tada je cijena uređaja puna cijena. Navodno za mjesec dana i u t-comu. Tako se barem pohvalila teta u vipu.LOL. Imao u ruci paralelno oba uredjaja i Sensation i HD. HD je siri i čini se da ima veći ekran tj širi ekran. No Sensation je uži i zaobljen a samim time i malo duži, no oba su vrhunska. Ja svakako želim sensationa pa čak i prije Samsunga II tako da ću se još strpit
HTC Hrvatska na faceu objavio da sredinom srpnja dolazi u t-mobile
živi bili pa vidili!
danas sam mao prčkao po njemu u jednom VIP centru.. daleko najljepši i najbolji mobitel koji sam vidio.
Znaci sad ga ima za pogledat i prckat po njemu?
Kad dolazi konacno u T com?
Otkud da mi to znamo...? :dunno:
Kad dodje, dodje.
Da li neko ima dotični mob i jel ima problema s touchscreenom?
Dosta ljudi se žali na to.
nije mi vrag danas dao mira pa sam išao kupiti i Sensationa..nakon par sati igranja usporedbe S2 vs. Sensation, ipak sam odlučio ostaviti si HTC....S2 je otišao prijatelju..jednostavno mi je HTC bolje legao u nekim (za mene) ključnim stvarima...na prvu mi se činio nekako čudan i spor, međutim, iz zafrkancije išao provjeriti da li ima kakav novi software za njega i čudom mi izbaci da ima...updateao ga i sad radi super...prije nisam imao ni HR meni i sl....kupljen je u VIPu i tvornički otključan (mislim da je bilo govora da dolazi zaključan)....pišemo si daljnje dojmove....
da, radi na sve mreže out of the box......poznanik (koji radi za jednog operatera) mi je rekao da imaju pravilo o strogoj zabrani davanja informacija po tom pitanju...tako da takva pitanja uopće nema potrebe postavljati agentima bilo iz vipa, tele2 i sl....jednostavno treba provjerit na drugi način...
Evo detaljniji review : www.gsmarena.com/htc_sensation-review-605.php
Stvarno su se potrudili. Telefon mi se sve više i više sviđa, ali ovaj death grip mi nekako smeta. Za par dana bi trebao imat vlastiti primjerak, pa ću to vidjet iz prve ruke.
Nisu ništa naučili od Apple-a.
Telefon nije toliko senzacionalan koliko je to bio Desire koji je zbilja bio isored svog vremena.
Potpisujem!
Igrao sam se malo s njim i Desire HD mi nekako bolje leži, no Apple je ipak Apple :-) Steve Jobs je sa svojih 30 različitih proizvoda napravio godišnji promet od 40 milijardi dolara pa nek se ostali proizvođači s daleko većim portfoliom malo zamisle...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Normalno kad su mu proizvodi precijenjeni. Ne kažem da ne valjaju, ali ipak ne vrijede tolko.