Edit: Celeste za 4.3.3
Printable View
Edit: Celeste za 4.3.3
Svaka čast druže, radi na iphone 4, 4.3.3. po ovim uputama
Pozdrav i hvala
Nema na čemu. Drago mi je da sam pomogao :-)
a dali radi i na 3g? on ima headset only BT (koja glupost),kao da ga i nema!
Instalirao sam na 3gs celeste i ko da ni nisam niti imam kakv dodatan program niti mogučnosti slanja niti slika niti pjesama niti išta..
Dali radi na 3gs-u uopče?
Mogu se fučkati kad traži iOS Firmware 4.2..
Mogu se fučkati kad traži iOS Firmware 4.2..
@fico45, možeš slati i primati na sve mobove?
Nemam pojma, mislim da nemam..
Evo sad stavim pa vidim dali će to pomoći..
Da nasao sam,hm mislim da je to ipak previse za mene jos mi samo treba da zblokiram ipad ok mislio sam da je to puno jednostavnije ono odes u cydiju instal reboot i to je to ali koliko vidim to bas nije tako nista mozda kad se ta aplikacija doradi inace imam ipad 1 sa 4.2.1 sw -om i nije mi jasno da celeste ne radi ako imas youtube i jos nesto kako obrisati aplikacije skinute preko cydije
Možeš skinut celeste sa sinfuliphonerepo.com (to je repo) i onda samo reboot i to je to.
I ne radi ako imas YourTube, a ne YouTube. YourTube je za skidanje pjesama YouTubea prek iphonea. :)
A kaj skines prek cydie nekada tak da odes u cydiu, manage, pacages, i tam nađeš neki koji oces maknut, ideš na Modify i Remove ;)
Možeš skinut celeste sa sinfuliphonerepo.com (to je repo) i onda samo reboot i to je to.
možeš mi to malo pojasniti,kako doći u cydiji do tog- sinfuliphonerepo.com i što je to repo?? inače ja u cydiji nemam manage,pacages ali sam uspio maknuti foldere sa ipada dole u instaled pa sam tako maknuo ono što sam instalirao sad kažem jedino da mi malo pojasniš ti ili netko tko zna ovo sa celeste
Evo ti C/P sa gogleta:
"In Cydia go to Manage--> Sources --> edit( top right corner) --> add (top left corner) --> type in the repo url and press add source. It will verify it which will take a minute or 2. Then press "done" and press on the repo that you added."
Kad otvoris cydia-u, dolje imaš Manage, na to stisneš. Tu imaš taj Soruces i Pacages. Sources je tu gore objašnjen, i on služi za te Repo-e.
A da brišeš stvari sa cydia-e, ideš na Pacages, i odabereš kaj oces obrisat, gore stisneš na Modify, pa Remove. :)
@fico45,ne znam da li si vidio moj post gore,naime instaliao sam sve pravilno(bar mislim) ali ipak mi BT neće da šljaka.Pronađe mobitel a nakon pokušaja slanja pokaže ovu poruku :
The remote device does not support the OBEX Push Profile or it is currently disabled.
On OS X,for example,turn on BT Sharing under Sharing Settings in System Preferences The transfer has failed
Kakav je to Obex profil i kako je "trenutno onemogućwn " ??:angry:
hm,da kad upišem i stisnem Add Source dobijem poruku Verification Error i Could not connect to the server pa sad ne znam što to znači
Moguce da si krivo upisao, ili im je server pao. Probaj opet kasnije. :)
@mizar, u SBSettings isto trebaš uključit Celeste, probaj ga uključit, ugasit SBSettings, i onda za par sekundi opet upali SBSettings, i ako je jos uvijek upaljen, i gore BT znakić, trebalo bi radit.
Inače, ima cijela tema o Celeste aplikaciji, neznam zašto tamo ne pišeš? :dunno:
Jeli taj celeste sa sinfula na kraju radi ili ne? Nesto sam citao da se iphone moze zbrickat radi tog celestea, pa se nisan tija zezat s tim :D
Pa meni je radil, napravi backup u iTunesu, i ak nekaj zmrdaš samo si ga vratiš sa backupa ;)
ma ne radi taj server za celeste probao i probao i kasnije ali ništa jer ima neki drugi način kako da je instaliram možda neka web za besplatni download torrent recimo i tako je staviti u ipad ja sam probao naći ali nisam ništa našao konkretno samo poruke da se to nalazi u cydiji i da se tako stavi u ipad/iphon
poz. moze samo malo pojasnjenje. dali se moze imati aktivan bluetooth za spojiti npr. iphone na neke uredaje ili je i to zablokirano. koliko sam skuzio celeste omogucava samo razmjenjivanje slika/muzike, a to mi bas i nije bitno, koliko vidim dosta problema se moze imat.
interesira me jer bih kupio bluetooth OBDII konektor za auto pa da mogu diagnostiku vrtit na iPhoneu kao sto radi bez beda na Android mobovima.
btw gdje se nalazi ta Celeste tema koju spominje fico?
poz
Ovo je ta celeste tema ;) postovi su premjesteni iz neke druge teme :D
A koja je to app za dijagnostiku? Ako ima aplikacija na AppStoreu, onda bi se i bez Celeste-a trebala koristit, celeste je samo za slike, muziku, videe... :-/