Ovo je još uvijek beta verzija tako da nisu podržani svi mobiteli i fix ne radi za sve. Pričekajte do sljedeće verzije.
Printable View
Ovo je još uvijek beta verzija tako da nisu podržani svi mobiteli i fix ne radi za sve. Pričekajte do sljedeće verzije.
za one koji koriste spb:
1. onaj kalendar na homescreenu, jel vam radi uredno datum? evo sad je npr 12i30, i meni još uvijek prikazuje da je 08.03. ista stvar je bila jučer, do negdje poslijepodne je prikazivao da je 07.03. (na svim ostalim aplikacijama/ widgetima mi prikazuje točan datum)
2. bila sam stvorila novi folder, koji mi na kraju nije trebao. i sad kako da ga obrišem? bacim ga u smeće, ali on i dalje tamo stoji. ne smeta mi, al ono, zanima me.
uspio sam pise da mi mob nije podrzan i drzim tipku menu znaci na mom mobu lijevi tipku i to nestane i tema pocne raditi kako treba, da znate svi koji imate problem sa kompatibilnosti. tako je i frend na galaxy tabu i desireu HD2
ja sam si spb ms 5.0 instalirao na Galaxy Tab-u i zadivljujuće je sve glatko, bez laggova, samo se ponekad rusi :( al uglavnom prezakon stvar xD