lool jadan wb se zivcira zbog vas
al moram da ga opravdavam stvarno neki ne kuze bas odn koda im duze treba.
ja brijem da su lece najbitnije sad neznam
Printable View
lool jadan wb se zivcira zbog vas
al moram da ga opravdavam stvarno neki ne kuze bas odn koda im duze treba.
ja brijem da su lece najbitnije sad neznam
A zašto to ne bi mogao i sporiji proc, samo bi mu malo više vremena trebalo?= Citat =:
Izvorno postao konj
daj pa pol ljudi ne zna da 750 to sve ima. klko ce taj kostat,kad to sve ima?
uključujući tebe, kad si ono pitanje postavio....
pa ja se ne hvalim da znam ista o sonyeriksonu, bas napraotiv, zato i pitam razne stvari
cuo sam da neki sharp (neznam tocno koji) ima opticki zum...nemojte me razapet ako sam fulao al tako sam cuo...
a zasto ne?....pa ima svega,uostalom pogledaj ovo,neznas jel mobitel ili digitalac= Citat =:
Izvorno postao disco
http://www.3gtoday.com/devices/devices/device1940.html
da ima neki korjeski,sad ne znam tocno proizvodaca.
Ma docomo je sigurno vec izbacio neki mob u suradnji s nekim trecim ( biti ce sharp ) koji ima opticki zum. Ali bar se drzimo ovoga sto je u europi jer do toga mozemo doci.
Reply na ovu temu ovisi o afinitetima! Nekoga sa ekstremnijim zahtjevima u forografiji neće zadovoljiti niti jedna kamera na mobovima (mene ne zadovoljava niti digitalac performansi tipa Olympus serija 3xx ili 4xx, a kamoli ovaj bijedni komadic optike i truncica elektronike, koji se usudjuju nazvati kamerom)!!!
Sve sto se trenutno na mobitelima nudi je "dno dna" optike i fotografske tehnike. Osim toga tko mi uspije objasniti kako ce objektivom debljine 4 kovanice i radijusa cigarete uslikati fotografiju prolazne kvalitete, stjece moje vjecno divljenje i bezbroj rep bodova!
Pa kvragu, samo moja Sigma 200-tica, je skuplja od bilo kojega moba na trzistu!!! Za to mora biti razloga!!! Da i jos jedna sitnica, tezi skoro 1 kg, dakle samo objektiv!!!
Kamera je postala bitna stavka pri odabiru telefona, sto se mene tice, NIJE i ne bi trebala biti, uostalom, vjerujem kako ce taj trend pokrenuti i proizvodnju i prodaju jos nekih sitnica za mobove, jer povecanjem ccd a i rezolucije slike kad tada ce se morati poceti proizvoditi nesto "externo" za pohranu fotki, a tada ce vec i optika biti teze izvediva s obzirom na dimenzije cipova, a i...ZABRIJO SAM VEC!!! Dosta!!!
pa već se proizvode 'eksterni dodaci' poput dodatnih flešova, memorijskih kartica... ;)
Pa covjece ne treba svakome profesionalna fotografija. Kamera na mobu sluzi da je imas usput ako zatreba za uhvatiti nesto. Uostalom dali ti imas taj svoj objektiv tezak 1 kg uvijek u dzepu??? Naravno ako bas planiram nesto slikati nosim sa sobom pravu kameru, ali posluzi i ovo kada nema drugog izbora.
Ma naravno Konj, potpuno se slazem! Nisam pokusavao usporedjivati kamaru na mobu sa SLR-om, samo sam pokusao skrenuti paznju na cinjenicu, da ako je ta kamera na mobu da posluzi za silu prilika, a je, onda je i VGA sasvim zadovoljavajuca. U stavkama za odabir aparata, cinjenica da li mob ima 1.3 MP ili VGA kameru, trebala bi biti medju zadnjima, pri odluci o kupnji, ako se slazemo oko njena prirucnoga koristenja!= Citat =:
Izvorno postao konj
Pa da, sve sto kazes stoji, ali ako vec uz sve ostalo mogu imati 1.3 mpx zasto ne?? I za godinu dvije digitalci od 1300 kn ili manje vise nece biti u upotrebi kada ce svaki jaci mob imati slicnu ili bolju kameru. Kazem ti imati ces mp3 player, kameru/video, mobitel, pda i jos tko zna sto u jednom paketu. Osim naravno ako ne zelis nesto profesionalno.
pa neznam bas dali u jednom mobitelu normalnih dimenzija ima mjesta za dobru kameru