ukratko
20toga ti ide naplata računa,ali recimo neke banke kao recimo PBZ american naplačuju iza 20tog,dok visa ST banke ide tično 20,za master neznam,tako da možda nije problem u tele2???
iako njihov sistem je krešira oko 12 miseca i ugovori su se morali radit ručno kao i naplate za trajni nalog se nisu mogle obavljati normalno,mnogi su morali nanovo raditi zahtjev za trajni.Jako je to sve aljkavo od njih,ali moram vam kazati da ni VIP(pogotovo)ni tMob nisu bez grešni.
Neko je napisa da tele naplačuje ponovno uključenje(meni nikad nisu)a VIP naplačuje svaku opomenu sa 15 kn,a uključenje 40 kn,a njihovi obračuni mobilnog interneta su ajme.ajme
T mob ima najmanje tehničkih grešaka,ali njihove cjene su dovoljna tehnička da o njima ni lud nebi razmišljao,pa njihovi radnici sklapaju TELE2 pretplate(virujte mi)
SZK O TELE2 je grozna i virujte više iritira mene jer je ja zoven bar 50 puta dnevno,to su studenti koje oni mjenjaju svakih 6 mjeseci.Ja osobno sa tele2 nikad niti jedan problem,bilo da se radi o računu ili bilo čemu,ne radim za tele2,več sve tri mreže radimo kao partneri-tako da ne mislite da je tele platija ovaj post
Eto toliko o mene