taj mob je teško smeće...dizajn je loš i ona plasrika...uopce ne izgleda dobro ko na slici...upravljanje menijem je bolje riješeno na mob t610...sve u svemu ne vrijedi ni 1000kn
Printable View
taj mob je teško smeće...dizajn je loš i ona plasrika...uopce ne izgleda dobro ko na slici...upravljanje menijem je bolje riješeno na mob t610...sve u svemu ne vrijedi ni 1000kn
Daj Iggxy ocito je da nemas pojma o cemu pricas. Ja sam imao i T610 i S65. I ta dva modela ne mozes uspoređivati. T610 je dobar mob, ali ne moze se nositi sa S65.
Dizajn je stvar osobnog ukusa, a meni je izvrsnog dizajna, koji moram priznati jako podsjeca na neke SE modele tipa T610. Koja plastika? Mob kad uzmes u ruku je pravi komad alata. I bas si nasao komentirati menu. Bar je to, ako nista drugo puno bolje i jednostavnije rijeseno nego na SE modelima. Mob vrijedi i vise nego sto uopce kosta...
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali argumentiraj ono sto kazes...
neka mlad je naučit će on još razliku između
poslovnog moba i moba za široke mase....
Zar ovako jedan moderator raspravlja!?= Citat =:
Izvorno postao IggXy
usporedio sam normalne(koje koristimo svaki dan) funkcije...pozivi...slanje poruka...kamera...mob je malo prevelik za svoju klasu i mogučnosti...uz njega sam u ruci imao i N7610...skoro jednake veličine su s tim da nokia ima symbian...s65 ima "menu" ispod prosjeka...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
malo sam prebrzo nabrojio nadam se da ćete se snać` u čitanj;)
Što ti znači menu ispod prosijeka?
dosta je težak za korištenje...= Citat =:
Izvorno postao gog
Hmmm, ili si se ti možda naviknuo na nokiju pa ti sve što je drugačije ne valja? Ne razumijem što ti je teško za koristiti?
he he nokiu sam dobio prije cca. 1-2 sata...i lakše ga(6600) je koristiti nego s65...= Citat =:
Izvorno postao gog
Za korištenje Siemensa potreban je određeni nivo inteligencije. ;)
Zato ja nikad nisam volio Simense;D= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Now back to topic...
Da sve se bojim, daj nekome da ti prčka malo po mobitelu pa kada skužiš da imaš otvoreno 10 "aplikacija" ;D= Citat =:
Izvorno postao IggXy
Prvo, kako ti je uopce palo na pamet da uspoređujes jedan symbian telefon i jedan "klasican" mob... To je vec samo po sebi velika razlika.
Drugo - ej fakat je jednostavno koristenje menija na siemensima... Nitko mi ne moze tvrditi suprotno - jednostavno je tako. Naravno da kad se jednom naviknes na jedan sustav menija, drugi ispocetka moze biti zbunjujuc, ali hej, siemensi imaju bas jednostavno rijesenje. Recimo u usporedbi sa SE, ovo je svtvarno prejednostavno....
A kao drugo, zar to sto se ti ne mozes snaci po menu-u jednog telefona taj telefon spada pod smece??
Telefon je stvarno malo veci - ali jesi li ti vidio koliki je njegov ekran? A ako hoces neki mini tel, uvijek ima i takvih izbora...
točno to......uostalom menu se skoro i ne razlikuje od ostalih siemensa
prošle generacije,da si ikada imao siemens shvatio bi koliko je to
jednostavno,zato prvo skoči pa reci hop.......
...ja bi stvarno htio vidjeti kako S65 radi...mob mi se sviđa...
Idem sad napisat opširno što mi se nije svidjelo...= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
-prevelik je,npr. k700 ima veći ekran od s65 ali je i dosta manji(čak se to može reći za 6600)
-meni je loše urađen(uspoređujem sa k700,t610,6600,moto v500)
-kamera je dobra ali upravljanje njom je loše
-loša plastika
-škripi pod prstima
...kad se sjetim napisat ću još neku stvar
Nemam ništa protiv Simensa ali je ovo njihov malo lošiji model,nedavno sam na imao na korištenje simens sx1 koji je neusporedivo bolji od navedenoga...po svemu...
Oprostite zbog burne reakcije:beer:
1.Za ekran se ne bih složio,nema veći ekran već samo rezoluciju:
Sony Ericsson K700 29 × 36 mm 176 × 220 3 709 pixels/cm2 1044
Siemens S65 31 × 42 mm 132 × 176 1 784 pixels/cm2 1302
2.Kako kome ali meni se pod prstima čini dosta čvrst kao i npr. M55 i S55. (baš kako je 3aTmr rekao:Kao kad uzmeš u ruke pravi komad alata.)
Isto tako imao sam u rukama Nokiu 6230 pa mogu reći da je škripavija čak od CX-a.(za 6600 neću ništa reći jer ju nisam imao u rukama)
3.Ovo za upravljanje kamerom ne razumijem.Upravljanje je čist jednostavno: joystic gore-dolje za zoom i ljevo-desno za osvjetljenje.
4.Bez uvrijede,ali kakvu bi ti plastiku htio?
Hvala!
:thumbup:
Ljudi, imam S65-icu i naviknuo sam se na njega i mob je mrak...
Kad sad pogledam u ekran nekog drugog moba, ko da gledam minijature..
Ekran mu je ogroman, tipke su mrak, kučište također, jedina im je boljka da se na sve tri S65-ice klima plastika iznad poklopca baterije, na dijelu gdje se nalazi kamera, kod nekog više, a kod nekog manje, ali se klima..
Mobitel mi se par puta smrznuo i sa FW16, ali nije greda..Imam feeling da se to događa kad puno čačkaš po temama koje sam skinuo s neta...
Dobio i ja S65... Odlican je telefon ali imam jedan problem
Jako puno ljudi dobivaju prazne poruke od mene... Zna li netko o cemu se tu radi?
SMS ili MMS?= Citat =:
Izvorno postao sezam-picika
SMS poruke...
fakat čudno možda da provjeriš postavke sms-a
Ma nema se sto podesavati, barem koliko sam ja skuzio.
= Citat =:
Izvorno postao viruango
nikakve točkice ja nemam. kaj hoćete da vam slikicu pošaljem pa da vidite? vidjet ćete dve točke, ali ne te točkice na koje vi mislite. ;D
gle ak je meni dobar, a ja stvarno volim kvalitetne i lijepe stvari, onda mi je baš čudno kad netko ovak kenja po mobu. plastika? a od čega su inače maske mobitela? od čelika? ili hoćeš pozlaćeni mob s cirkonima?= Citat =:
Izvorno postao IggXy
mobitel je ok, u svakom slučaju bolji video zapis od nokie 6220 a i fotkanje.
zvuk je dobar, melodije su malo bananko, ali mi je frend preko bluetootha prebacio masu toga. samo je bed kaj nema mp3, i ispalo mi je sa strane ono za pojačavanje zvuka, s obzirom da sam imala burnu noć. to neznam hoće mi priznat pod garancijom. kaj vi mislite?
e da i strgala sam se u petak u aq, upalim bluetooth sebi i frendu, i pokušavam mu nekaj prebacit, i na kraju prebacim sasvim drugom čovjeku, uglavnom našla sam 10 drugih mobača oko sebe, jedino njega kaj sam tražila nisam našla. ne kužim zakaj.
isto tako često mi se zna dogodit da mi piše da ne mogu primit ili poslat mms jer je premalo memorije, i da obrišem mms poruku. to mi jedino ide na živček.
:spin: