Divno. :rolleyes:
Nista, onda ipak (opet) u EMSC.
Printable View
Divno. :rolleyes:
Nista, onda ipak (opet) u EMSC.
hehe... bio dvojac bez kormilara kod mene danas na R2AEanju i odstranivanju rozih fleka... valjda nije bilo prebolno ;)... sad njih maltretirajte kaj je novo :D
PS. u novu godinu s novim brojem mobitela, koga zanima, a smije ga imati neka me PMa ;)
HEY NARODE SVIMA SVE NAJ [IMG]G:\_ T E M P\Pirata2_smaller.GIF[/IMG]
SUPER U NOVOJ 2005.oj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbup: ;D
mmmrrgljlj.. mrGRLJljlj.. nikak da strpam sliku
hehe... moras je imati na uploadanu na neki server... nece s harda ;)... probaj s att. ako su to dodali.
btw. poslao sam ti PM
R2AE033 je dostupan u Elektromagicu ;) www.emsc.hr
Provjereno?
Da ne bi recimo dosao pa da me zbunjeno gledaju... :)
pa provjeri ako mi ne vjerujes :notooth:
imas broj telefona na www.emsc.hr ;)
Na mom K700i je verzija s/w R2A041 to sam sada procitao,ali kad sam ga kupio na njemu su bile neke igre i jos par stvari, i normalno cackajuci po postavkama neke stvari sam aktivirao i nisam uspio da to vratim na staro te sam isao na MASTER RESET i time izgubio i te neke igre ostao je samo tenis i jos par stvari ali od tada sam primjetio da se mobitel sam resetuje ON/OFF,cesto zamrzne i slicno,kad ga ugasim background je O2 Vodafon,dali je rjesenje novi software ili sta vec.
I opcenito sta je prednost novog softvera
Pozdrav svima
Prednost novog softvera medju ostalim je rjesenje ovakvih cudnih problema. Vjeruj mi, i ja sam imao isti taj (R2A041), i slicne probleme (i meni se smrzavao/resetirao). Vec upgrade na R2L001 je puno pomogao.
Ipak, Vodafone/O2 ce ti ostati i nakon upgrade-a...
@vee, i mislio sam nazvati i provjeriti, samo reko da prije pitam prvog glasnika... ;)
@ravilov
Znaci da je to jedno od kvalitetnih rjesenja i jeli to zadnji software R2L001
ravilov,
pa zar bi ja lagao puku svome ;)... mogu ti i dokazati ako treba :)
roki-s,
ne zadnji softver je R2AE o kojem pričamo u cijeloj ovoj temi ;)... R2L je od prije...
@vee,
Ma neeee... Naravno da ti vjerujem. :) To ja cisto onako... ;)
Ionako mislim da necu tako skoro opet na flashanje, ne da mi se opet gnjaviti i njih i sebe i mobitel...
Ovaj R2L radi sasvim zadovoljavajuce, u usporedbi sa R2A041...
@roki-s,
Da, zadnji je R2AE, ne R2L. Za vise detalja vidi ovdje. Thanks to vee. :kiss:
Decki, zadnji firmware je R2AE033, definitivno, i radi bez greske.
Hej pipl..imam jedno pitanje. Da li ću ako stavim novi fimware izgubiti nove teme..igre..wallpapere koje sam prebacila sa neta na mob ili će (daj Bože) ostati sve na svom mjestu..?! Thanx..
trebalo bi sve ostati na mjestu
Meni je nakon upgradea sve bilo kako sam ostavio. :)
Mada EMSC sluzbeno "ne odgovara za user podatke na mobilnom uredjaju". :(
Tako da sam si ja ipak prije napravio backup. :cool: Srecom, nije trebao.
Hej pipl..da li se firmware može preko bluetooth-a prebaciti na mob?
Eh..naravno..onda bih vas pitao da li negdje ima na netu "skinuti" taj R2AE033 firmware..
Hvala na pažnji i do čitanja i pisanja.. :comp:
ne moze... nema... molim na pažnji... dobrodošao i do čitanja i pisanja
Thx..a kako da provjerim koji je firmware na mom k700?
Ja to ovako:
>*<<*<*
< - joystick key kratko ulijevo
> - joystick key kratko udesno
* - pritisni tipku * (lijevo dolje)
Ovisno kakve imas postavke za shortcute, javljat ce ti razne poruke. Npr. meni je joy-desno shortcut za radio, pa mi odmah javlja da trebam ustekat hands-free. Zanemari te poruke. :)
Vjerojatno neces uspjeti cijelu sekvencu otprve kako treba, ali ne predaj se. ;)
Nakon toga dobijes "skriveni" menu, u kojem izaberes Service Info, pa Software Info.
Dobijes prozorcic, ono sto pise u prvom redu je verzija tvog firmwarea.
Grazie..uspio sam :thumbup: verzija mi je R2A041. Sad ću se morati :spin: do EM-a da mi fino utrpaju novi firmware. Jel se to plaća ili djabalesku dobijem? :cool: Hvala još jednom..živio Cafe Mobil..
Ne placas nista ako ti je pod garancijom, inace da (ne znam koliko).
BTW, svakako ti toplo preporucam upgrade sa R2A041, taj sam ja originalno imao, i prilicno je bio blesav... :retard:
:king: Nebi otvaral novi post samo radi toga...
Ljudi, i presretni vlasnici... hm , nije speech...
we have a laureat, here !
Nas K700i :spin: je MOBAC GODINE - YEEEEEEEEEE :thumbup: :beer:
THE :king:
Ostali nek se poklope usima ! hehehehrglj ;D herglj herglj hehe
1) Mislim da bi ovo ipak trebalo biti u posebnom topicu... No zadnju rijec ce naravno reci moderator :)
2) Otkud ti taj podatak? Mogao bi poslati URL ili nesto...