mZaba i java mi prave probleme još od symbiana, token i web (i putem mobitela) ako ništa drugo...
Printable View
mZaba i java mi prave probleme još od symbiana, token i web (i putem mobitela) ako ništa drugo...
Ja nisam imao problema sa Symbianom i sa m-zabom, uvijek sve šljakaklo ok. Što se tokena i e-zabe tiče tu isto imam problem, nekada mi uopće neće proči dalje nakon što unesem broj tokena i onaj njihov "appli" nekada prođe dalje bez problema - ne kužim u čemu je problem. Nadam se da će uskoro izbaciti m-zabu za Android. Super mi je bilo to što mogu pogledati i raditi transakcije preko moba.
Ima li kakvo rjesenje za Android 2.3.3 ? Nazalost jbed ne radi vise :(
Iz izvora bliskih banci čujem da je internim mailom javljeno da će aplikacija biti objavljena do kraja mjeseca.
Ma pričekajte još malo, testira se android verzija i bit će uskoro vani, neznam toćno kad.
Instalirao sam jbed. Kada ga pokrecem dobijem force close... Kako si ti rijesio to?
Ja nisam instalirao nego vratio backup pomoću Titanium Backupa. Rušila se samo Java aplikacija, ali nju sam maknuo jer mi ionako ne treba, dovoljan je onaj Foundation Profile-MIDP.
Radi, ne znam kako ali sam potpuno zaboravio na foundation MIDP !
M-zaba je na marketu, trenutno radi samo sa Samsung uređajima, HTC još šteka pa malo pričekajte dok to ne izpeglaju.
Update: htc desire samo ne šljaka jer navodno taj mob nije nikad imao hrvatsku podršku (pretpostavljam u smislu slova itd.) pa zato ne radi, svi ostali htc-i bi trebali raditi.
Galaxy S - javlja neke greske..... kad hocu vidjet stanje i slicno
Također na Desire HD javlja greške. A dizajn aplikacije mi je užasan.
Ma užasan je dizajn ali to mi i nije toliko bitno, botno mi je da šljaka i da obavlja svoju funkciju...
Update na marketu, sad radi uredno!
Nakon nadogradnje na marketu Desire radi.
Ispravljena greška od prije.
Dizajn je isti ako i na ajfonu.
mZaba za android trenutno radi samo za privatne korisnike. Poslovni korisnici jos nemaju mogucnost koristenja mZabe na androidu
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju :)
isprobala upravo.. super radi... :)
htc desire hd
pozdrav...zanima me kako sada nakon nadogradnje Xperie X10 na Gingerbread ponovno aktivirati mZabu? znači imao sam je i uredno je radila, nadogradio sam softver i sve se pobrisalo, skinuo sam mZabu s marketa i upisao onaj identifikacijski kod i aktivacijski ključ koji sam imao i prije ali kaže da je token već u upotrebi ili je neispravan..zanima me da li moram ići u banku opet po te aktivacijske ključeve...hvala
Preko E-ZABA portala dohvati novi aktivacijski ključ, zašto bi išao u banku...
Kad uđeš u ezabu i dođeš do onog mzaba dijela, onda nemoj stisnut Identifikacijski i aktivacijski ključ nego Promijeni uslugu. Nakon tog će ti ponuditi ponovnu distribuciju mzabe ili tako nešto..
Ako imaš ezabu možeš preko nje, ako ne moraš u poslovnicu. Aktivacijski kljućevi se mogu samo jednom iskoristiti - jednokratni su.
Nemam E-zabu,zato moram u poslovnicu ici