-
C7 problemi s punjenjem
Imam Nokiu c7 danas Anna, i mobitel je predivno sredjena kanta, nesto poput Alfe( bilo koje ), sve updateam, pazim, odrzavam i vec 9 mjeseci mobitel steka, blokira, nekada radi savrseno cak i do 10 dana i tako, nervira. Zelim reci kako je izuzetno nepouzdan apart za kojeg ne znam jer softwerska ili injzinjerska ( po )greška. No mobitel cu baciti u zid, vec par puta mi je doslo u krivom trenutku da se ne mogu niti javiti sto je definiralo potrebu da je zgromim o pod...jer kupio sam nepouzdano smece i sada me to muci ( pogotovo one 3500 kn. ).
Da bude gore ovi iz Nokie cak niti da pokusaju nesto uciniti pa da nam omoguce bellu s poboljsanim softwerom bez bugova, pa barem da radi bez stekanja....fali mi to, taj mir i sigurnost u moj Nokia aparat.
Ugl.ne da mi se o tome vise, samo se bediram.
Ugl. otkrio sam novi n9, sestra ga kupila u Vipu, mobitel je vrh, nema gumbica, Megoo predobro user friendly sucelje i brzina bez blokanja....nista od navedenih problema i sada si razmiljam uzeti to nakon sto ovo okinem u zid ili dati sansu nekom drugom proizvodjaću!?
Zelim nesto pouzdano poput e71, sto?
-
Nije ti nikad u tih 9 mjeseci palo napamet odvest ga u servis?