ma ja mislim da samsung ima dobre ekrane samo.
Printable View
ma ja mislim da samsung ima dobre ekrane samo.
Ima jako dobre ekrane, zvučnike i dizajn. Melodije se savršeno čuju ali to je sve što na njemu valja. Mene osobno to ne zadovoljava.= Citat =:
Izvorno postao khideg
ni mene, meni treba jos vise stvari
Meni je to sasvim dovoljno...
ALi tebi je dovoljno jer te ne zanimaju druge stvari. nas symbiance to ne moze zadovoljiti jer nam mob dosadi naon 2 dana ako se nista nemoze novo staviti.
samo da ti kazem da ovo govoris covijeku koji je u 2 mjeseca promjenio 12 mobitela,pa sad reci kolko tvoja recenica ima smisla! ;D= Citat =:
Izvorno postao khideg
a sta da se radi.
Respect :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
ja imam filing da je ovo symbian/obicni isto sto i intel/amd.....ono moj caca je jaci od tvog
i slicne **zdarije...
Nemreš tak...pa nismo agresivni! Tu nitko nije jači, samo raspravljamo koje su prednosti, a koji nedostaci mobitela...
Ova izjava ti uopce nema smisla...= Citat =:
Izvorno postao disco
Nije bit u brzini.
Odnos je ovako realniji:
Symbian/obicni
Apple Mac G4/Commodore 64
;D ;D ;D
gledam forum,posvuda offtopici,nemojte jos i ovdje krenut u krivom smjeru
Samo covjeku objasanjavam kakve mogucnosti ima Symbian i da je iznad svih SP OS-eva...
Cak mislim da su negdje vodili statistiku, te da Symbian ima vise programa nego Palm ili WM2k.
Za Palma ne bih bas stavio ruku u vatru, ali za Windows Mobile bih.
Probao sam gomilu aparata i smatram da ako usporedjujemo software na mobovima svakako bi trebalo odvojiti smartphone-ove sa raznim OS-ovima i konvencionalne telefone! To su jednostavno razlicite stvari i ne daju se usporedjivati!
Moj top tri mobova sa OS-om (bilo kojim):
1. Sony Ericsson P910
2. Sony Ericsson P900
3. Motorola Mpx 200
Top tri konvencionalnih mobova:
1. Sony Ericsson S700 (kao K 700 samo brzi)
2. Nokia 6230
3. Nokia 7200
P.S. Kada je rijec u najboljim softwareima mislim da tu Samsungu nema mjesta!!!
S tim se slažem. Al zašto na trećem mjestu mpx200? Ak si već htjeo staviti mobitel sa WM OS-om onda bi to bio mpx220, makar bi ja na teće mjesto stavio symbian al dobro. To je tvoje mišljenje= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
zasto su 2 eriksona sa UIQ symb na 1 i 2 mjestu?
Ono malo sta sam radio na SE, UIQ mi se svidio... Samo je problem sto ima puno manje software za njega nego za UI (s60)
Ali dobro kazes da su oni izvan konkurencije. Ako gledamo "normalne" mobove moj glas ide S40 OS-u, tj. Nokiji 6230!
tako je, i to je jedina stvar koja me jako zivcirala kad sam imao p900,ako je netko vidio v-relly na p900 onda mu je jasno kakve je igrice u mogucnosti ovaj telefon pruziti,sto je prava steta posto ih nema vise..= Citat =:
Izvorno postao Cykke
a koja je fora s tim relijem?
kaj koja je fora? igrica izgleda koda je s playstationa,bolja grafika od n-gagea (a imo sam n-gage pa valjda znam)
= Citat =:
Izvorno postao sodom
daleko najbolji display koji sam vidio je na Motorolama...što zbog samih pixela, što zbog živosti i realnosti boja. kažem, koje sam vidio. Samsung je OK, ali zasotaje. što se softa tiče, mislim da sve nove serije mobitela sa symbianom i MS Mobileom ipak stvaraju klasu za sebe...
vidio sam dosta motorola v525 imam doma,jest da je dobra slika ali sa p910 se moze tesko koji mob nositi.
otkud ti znaz za p910 kad si imo p900?
pa valjda sam ga vidio????? direktno sam ih usporedio...= Citat =:
Izvorno postao khideg
dobro dobro. samo pitam