radilo bi ti. APN je: web.htgprs.
Upravo smo izmjerili brzinu na području Borongaja u ZG:
Download 4,21 Mb/s
Upload 0,31 Mb/s
Dnevni paket možeš aktivirati i preko WNW sučelja T-Mobile-a.
Printable View
e puno hvala konkretan odgovor zaista, morat ću to onda početi koristiti, jer puno prelazim 10gb paketa, brzine imam i previše i do 15mbits-a dl, do 3mbits ul,
ali nije sve u brzini, ovaj tren mi je bitniji promet, brzinu sam izguštao hehe
još jednom hvala valjda ću se snači :)
A kada je već taj sim unutra za internet u mobilnom sticku - mogu se onda naravno slati poruke, a pozivi? Može li se pozivati onda preko kompjutera...znam da kada na windowsima 7 spojim mobitel otvori se nešto od windowsa 7 aplikaciju za zvati i sl preko kompa...mikrofon i zvučnici od kompa se koriste kao bluetooth speakerphone... Hoće li raditi to i sa stickom?
Vjerujem da je nekome već palo na pamet koristiti voice sim s tim stickom radi interneta a onda možda i za telefoniranje...?!?
do onda već budem potpisao ugovor sa nekim drugim. nemaju pretplatu, imaju odličnu infrastrukturu... moje mišljenje, preloše su se pripremili za sve. što se tiče ovog spajanja broja, naravno, neće biti moguće. a što se tiče produživanja te opcije poslije 1.1, ništa od toga. sa time su se nakupili korisnika.
gogs, ne znam zasto si ocekivao da ce ti spojiti...
da imas tu tmobile karticu i na njoj neku tarifu koju vise nije moguce aktivirati, i tu karticu izgubis...u tmobileu bi dobio isti broj, ali bi morao uzeti neku drugu tarifu...ako to nije moguce unutar mreze kako bi tek onda bilo moguce s prijenosom i drugim brojem ;)
ja ne kazem da se to eventualno ne moze, ali oni ne zele,pa je samim time za sad nemoguce...
Neznam sto da kazem na ovo izgleda primamljivo definitivno. No svaka metla dobro mete kad je nova. Nek se malo podignu iz pepela vidjeti cemo onda. Al svakako je definitivno isplativo ovaj pocetak iskoristiti maximalno. Ja koristim Vip i T-mobile pretplate tako da ne mislim prelazit, to nisam napravio ni kad je tele 2 i tomato izasao..
Pitanje Bonbonu: Da li će ovakva okvirna cijena do max 3kn po danu ostati i nakon ovog promotivnog razdoblja?? Taj podatak mi je krucijalan sada :)
Definitivno moja kritika bi bila to sto se poruke prema 097 za aktivaciju dnevne opcije naplacuje 0.20 kn. Dakle 3x poruke za aktivaciju =0.60 lipa. Ne svidja mi se to pogotovo zato sto ne namjeravam imati konstantno dnevnu opciju aktiviranu. S tim da nisam jos ubrojio poruku za deaktivaciju..
Onda neznam dali je doslo do nesporazuma ali takav sam ja odgovor dobio od vase sluzbe za korisnike preko maila
Ugl, to sam vas jos gnjavio preko maila zbog potrosnje (nekim cudom mi je nestalo 7kn->rezultat da se mobitel 40-ak puta spojio na net i tako cuclao pare)..= Citat =:
Poruke prema 097 se naplaćuju 0,20 lipa, ako nemaš aktiviranu dnevnu opciju, ona košta 3 kn i dobiješ 300sms i 300 min unutar bonbon mreže, 300 MB, 10sms i 10min prema ostalim mrežama. Aktiviraš je slanjem poruke " HOCU " na 097.
Tvoj mobitel sam povlači postavke za internet.
a ček :D ti si nam se javio preko twittera jel da?
edit: moguće je da je došlo do nesporazuma u smislu da ti je osoba koja ti je pisala mail govorila o cijeni sms-a prema 097 korisnicima a ne za aktivaciju dnevnog paketa. Mora biti da je tu zapelo...jer se aktivacija/deaktivacija putem sms-a ne naplaćuje ;)
http://iheartlinen.typepad.com/i_hea...thdaycandy.jpg
Možeš li nam reći ŠTO SPREMAŠ?
Na Facebooku sam naišao na ovo:
Korisnik veli da rijetko aktivira dnevni paket...
= Citat =:
rijetko ga aktiviram.. previse mi je 300mb za 1 dan.. a da ga svaki dan aktiviram.. ne isplati mi se :((
Nadam se da će se išćekivanja isplatiti.= Citat =:
koccolino, meni je cafe mobil super i drag ali ako se kaže vama opet će se proširiti! :) radimo na tome da poslije 14.2. ovaj forum bude pun pozitivnih kritika. zadnjih mjeseci dobili smo puno komenatara toga što korisnici traže i pokušat ćemo ponuditi nešto što će se ljudima svidjeti.
+1
Kad mi završi pretplata kod t-mobilea, možda se prebacim u bonbon.... Nisam siguran, al ak bu cijene dobre, ono, jeftino i to sve, i da će bit nekih dobrih internet paketa, eto!
No sad bi bilo dosadno da opet i ja napišem kako treba neki internet paket, al neka... :notooth:
I jel će te imati neku opciju za poruke (mjesečnu)?
Slab sam ti ja s brojkama :D
al može ovako, kad se sve sazna i kad postane javno zauzet ću se da na forumu bude objavljeno, pa makar minutu prije Facebooka :)
exkluziva na cafe.mobilu :D
ajd ček ček ček... :D
polako... daleko je 14.2.