Otvori mail folder-pa odi u menu (BB dugme), izaberi options pa izaberi text messages, na dnu menija je opcija - disable word substitution.
Printable View
Otvori mail folder-pa odi u menu (BB dugme), izaberi options pa izaberi text messages, na dnu menija je opcija - disable word substitution.
Pozdrav, zanima me dali se isplati stavljati OS 6 na bold 9700??Dali ima bugove???I sto me zanima mozda glupo pitanje, posto sam na t-mobile na bonove, dali cu i dalje moci koristiti t-mobile posto je to software od UK i td???I dali normalno rade aplikacije od OS 5.0...I zamolio bi nekoga da mi posalje sa linkovima za skinuti OS 6 i naravno da malo objasni u PP kako sve napraviti da nebi zaje** uredaj...Hvala vam!!!
Evo mene opet...
Nakon što sam bio odustao od daljnjih update-a na OS-6, jer su se stalno ponavljali isti bug-ovi, konačno je izašao jedan vrijedan za 9700 (nema memory leak-a, baterija OK i drugo je OK).
OS 6.0 rel2554_PL6.6.0.216_A6.0.0.576 - možete ga skinuti sa crackberry stranice (ne stavljam link, ali je u podforumu za 9700) ili direktno s stranice turskog operatera AVEA.
@robert1989
Softver skinuti sa bilo kog stranog operatera ne mijenja ništa kod tebe bez obzira na kojem si našem operateru trenutno.
Rade sve aplikacije od 5.0.
Uputa ti je napravljena u prethodnim postovima...meni je i dalje najbolja metoda pokretanja loader.exe iz poddirektorija na disku gdje je instaliran softver (obavezno izbriši vendor.xml prije pokretanja loader.exe).
Pozdrav,
@digitaal
Puno ti hvala ;) Update cu napravit, sam se nadam da necu nesto za*ebat :D hehe