Ne dopušta restore izbaju grešku
http://img836.imageshack.us/i/beznaslovad.jpg
Tako da ne mogu napraviti restore, cilo vrijeme mi je na iPhonu logo od Itunsa i kablić.:cry:
Ne dopušta restore izbaju grešku
http://img836.imageshack.us/i/beznaslovad.jpg
Tako da ne mogu napraviti restore, cilo vrijeme mi je na iPhonu logo od Itunsa i kablić.:cry:
pogledaj koja je greska i u google upisi sifru greske i nadi upute kako to ispraviti...isto to se meni dogodilo i napravio sam ono sto sam napisao i upalilo je
@rastaman evo rjesenje tvog problema
Starting with FW 4.2.1 if you have 06.15 on your iPhone you won’t ever be able to restore to stock firmware (it will fail). You’ll need to only restore to custom IPSWs (then again, if you’re unlocker you should already be doing that).
Je li ima itko ideju gdje mogu naći 4.2.1. custom fw sa 6.15.00 basebandom ili kako ga mogu napravit na Windowsima?
Upravo i meni to treba, nisam još pronašao a s Windozama mislim da još ne ide do nove verzije snowbreeza.
http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ .. tu mozete naci firmware .. Uspijesno sam Unlocko 4.2.1 Verziju .. ako netko treba pomoc slobodno se obratite :)
Napisao sam custom fw, tu čak ni nema 4.2.1., a kamoli custom 4.2.1.
gdje mogu narucit wifi modul za 3g?
ja sam s frendom mijenjao zadnju masku i sve je super proslo,upalili mobitel...ali home button ne radi :S
e sad,primjetio sam da onaj krom obruc nije sjeo kako treba,neznam zkj pa si mislim da mozeda 2 kontakta koja s home buttona idu na maticnu mozda nisu sjela...je li netko rastavljao mob? ak ne imate li preporuku za servis?
inace rastavit mob nije problem,ali sastavljanje je pain in the ass na najjace, samo zbog jednog dijela...oni vodovi koji su na zadnjoj masci gdje su slusalice, mute button i volume button je uzas za vratit...
decki koji trebate restore sa costum firmwareom...pa napravili ste ga sa redsn0wom...restore napravite s njime
.. Skrecem s ove prije teme .. ali treba mi pomoc dali netko zna koju aplikciju stavit na iOs 4.2.1 da mi baterija bude u postotcima .. ak je netko stavio nek mi javi ? :D hvalla :D
pa to imas u setingsima netrebas aplikaciju
daii reci mi gdje to mogu nacii .. Imam 3g mislim da samo 3gs ima to u setingsima :)
Ne može se s njime napravit restore, ja sam konkretno zbog brzopletosti pobrisao cijeli mobitel i sad trebam nanovo postavit fw, iTunes mi naravno ne da jer sam digao baseband na 6.15.00, a nakon što napravim ponovni jailbreak sa redsn0wom opet mi iTunes kaže da je u recovery modu i traži restore. :/
Zna li netko kako ću na njega puknit čisti fw bez iTunesa?
probaj ga izbacit sa programom RecBoot
Ne pomaže... :/
Ja sam uspio svoj vratiti u život s onim starijim redsnowom na 4.1 , sada telefon radi ali nemam mreže jer ga ne mogu otključati ne radi mi WIFI, sreće
imam 3g 4.2.1 software, baseband 05.15.04 - i spremljen shsh za 4.0, .4.0.1 ,4.0.2, 4.1. Koje mi je najbolje riješenje da uspjesno jailbrejkam i po mogućnosti unlockam uređaj ?
evo ovako...radi se o iPhone-u 3G 16gb
problem je software,mobitel je prijateljev i on ga je kupio prosle godine na crno,a sa neke strane mreze...
uglavnom u pocetku je bio i JB i unlock i sve na njemu zatim je ubacen soft 3.1.3. i takodjer unlockiran,zatim je on kupio drugi kabel i kad je prikljucio mob jednostavno se pojavio na ekranu usb kabel i iznad cd s melodijom i pise iTunes,taj uredjaj sam vec par puta uspio jednostavno s JB osposobit medjutim ovaj put problemi...
kad stavljam 3.1.2. i 4.1. soft javi gresku 1604 (ako se ko razumije u te brojeve)
a kad stavljam 3.1.3. onda odradi sve i restarta se zatim javi da nije ispravna kartica u njemu,a ja do kartice na koju je on kodiran nema sanse da mogu doci...
ako iko moze pomoci bio bi Vam zahvalan
Što se tiče mog problema, pronašao sam ovo pa ću probati:
Those people who are not able to restore 3G after getting stuck with jailbreaking/unlock 4.2.1 with bb 06.15
1) restore iPhone back to 3.1.3, error would show up 1015, ignore it
2) download recboot (www.mediafire.com/?nn1kzmmwkjg) & unzip it, install setup file libusb-win32-filter-bin-0.1.12.2.exe (Win7 rgt-click properties-run as admin and winxp sp3 compatibility mode).
3) run Exit.bat - iPhone will restart
4) use redsn0w-win_0.9.4 & point it to 3.1.2 ipsw
5) iPhone will jailbreak to 3.1.3 bb 06.15
6) iPhones with working wifi can goto Cydia and install unltrasn0w 1.2
----
iPhone without wifi
1) download SetupiPhoneBrowser.1.93.exe - http://code.google.c.../downloads/list
2) download ultrasn0w 1.2 .deb - http://www.megaupload.com/?d=UJKGUM4A
3) Open iPhoneBrowser - (Create folders Cydia and AutoInstall right after Media) in var/root/Media/Cydia/AutoInstall
4) Drag & drop ultrasn0w and mobile subrate insiide AutoInstall folder
5) Restart iPhone twice, carrier will come up and enjoy
Čitao sam cijelo vrijeme po forumu i nikako da skužim kako napraviti jailbraik, unlock, koji baseband mora biti, koji firmware... lol....
upravo idem kupiti Iphon 3G koji je zaključan na t-mobile, ako imate vremena da mi pojasnite kako sve napraviti...
HVALA puno....
neznam vise di pitat niko sad nezna....a da probam pojednostavnit: dali ultrasnow uopce briga na kojem si iosu 4.0, 4.1 ili 4.2? jer ako ja stavim 4.2 a sada imam 4.0.1 i to napravim bez dizanja basebanda meni ostaje 05.13.04 a kaze u ultrasnowu koji imam instaliran compatible with iphone 3g/3gs basebands 04.26.08,05.11.07,05.12.01 i moj 05.13.04 te 06.15.00
ili ja to nes krivo kuzim??