...Samsung mi ga je zgadio (interpunkcija je za popizdit' sa T9)...
Printable View
...Samsung mi ga je zgadio (interpunkcija je za popizdit' sa T9)...
Mene samsung i LG isto živciraju po tom pitanju...
Imam i koristim, super mi je.
sjebano je jedino ako napisem rijec, a on mi napise drugu pa moram ispocetka. na drugim mobovima cim vratim na kraj rijeci on ponovno bira sve koje moze, ali na D600 ne, to je jedino sjebano, inace sve 5.
T9 imam i koristim, čak sam i neke ukućane nagovorio na korištenje, T9 će svakako biti na listi prioriteta kod idućeg moba
ja nikad ne koristim t9 to je meni prekomplicirano...nikad se ne snadem.. :(
Imam T9, tj imao sam ga na zadnja 2-3 mobitela, i nikad ga ne koristim... Malo je teže za snaći se, a i nema neki rječi koje znam ponekad koristit, pa... Ma dovljno brzo pišem poruke i ovako...
Kad jednom kreiraš svoj vlastiti riječnik, nema bržeg.
A kreiraš ga kroz tjedan-dva uporabe novog moba.
No SE ionako ima ogromnu bazu riječi, od prezimena, imena, psovki, prostota... :)
Imam motorolu v360v i ima hr T9 i ne koristim ga prekomplicirano i sporo brži sam na običnom načinu pisanja
Nemam T9 na mobitelu i najvjerovatnije ga nebi ni koristio.
Ja sam otkrio na E70 da ima hrvatski T9 i otada mi je stalno uključen. Zeznuto je kod Nokija pogotovo S60 što one stvarno šalju riječ s našim dijakritičkim znakovima, dok npr 1112i piše znak ali ga ne šalje.
Tako da u zadnje vrijeme dosta često moram slati po dvije poruke jer mi npr slovo "č" pojede nekih 70 znakova. Zanimljivo da na E70 diže samo na jednome slovu, poslije mogu tipkati koliko hoću slova čćšž..., ne smanjuje mi broj slobodnih unosa.
Imam mob sa t9..ali nikada nisam bio fan t9..vjerovatno iz navike tipkanja sms-a iz vremena dok jos nismo ni znali za t9...
Ja imam mob sa t9,ali ga nikada nisam koristila ni necu,nepraktično mi je to.Uvijek imam iskljucen t9
JA bogmeč nemam na v3i nikakav rvacki T9. Koristio sam ga na Njoki još onomad dok sam na talijasnkom pisao SMSove i bio je koristan. Sad ne znam da li bih ga koristio ni da ga ima...