e bogami ja sam več par pregledao (4 komada) i sve su SNN5683A pa si kontam možda je ta serija(SJUG...) samo za područje Madagaskara :) .
Printable View
e bogami ja sam več par pregledao (4 komada) i sve su SNN5683A pa si kontam možda je ta serija(SJUG...) samo za područje Madagaskara :) .
Ja sam moju motorolu V525 (vodafone) nabavija u Italiji.
A kod mene je broj / SUG3056DA /.
Ja muku mučim kako na njoj ubaciti hr.jezik,ali da je ne ubijem.Molim kakvu dobru dušu da mi pomogne.Sve živo sam poskidao sa neta i sve upute okolo naučio i opet ne razumijem jedan k......pomagajte....
pozdrav................
ajd kad već..
tnt posjeti http://coma.fsb.hr/motorola/
Dva tipa u Njemačkoj su, navodno, uspješno upgradeali v525 na v550. Imali su one navedene serijske brojeve.
Mailao sam obojici i pitao da mi opišu postpak, probleme, itd. Pa ćemo vidjet...
Nešto se mislim da iskoristim ovu božićnu akciju mobitela za 191 Kn i uzmem V550. Malo sam je proučavao u VIP centru i nije loša. Malo je brža od moje V500 i naravno snimanje...
U slučaju da je uzmem mogu li skinuti ona Vodafon sr**a? Postoji li unbranded soft za nju?
Isto tako može li eventualno download file-ova iz nje pomoći da se ova misterija riješi?
:spin:
Je, sviđa se i meni. Al da prodam pšrvo ovu, onda bih uzeo v550. A još ne znam kome da je prodam...
VF se može maknuti, taj dio softa se nije mijenjao. Moglo bi biti razlika u seemovima, kao što je i na e550, al s druge strane, ovo je V-serija a ono je E-serija. Pa možda otud razlike.
Vidio sam update softa, i unbranded soft (onaj s kojim sam ja pokušao napraviti v525@v550 je, recimo, unbranded fullflash, a ima ih još okolo - HoFo itd.)
Fileovi s moba neće pomoć, nažalost. Sve to se već ima, nema se ono "nešto" što iz bootloadera pokazuje mobu gdje da nađe šta za bootanje, odnosno "driveri" za display, adresiranje memorije itd. Tu je, najvjerojatnije, caka, i zato i radi samo na one tri serije (koje su, pretpostavljam, zadnje (najnovije) serije v525 modela).
BTW, hoće netko kupit' v525@v600 (ili @v620, po želji), za 1000kn? ;D
kupila neki dan V550 i svida mi seeee!!! :thumbup:
ma ja gledam kako da se riješim ove svoje V525@620 i da kupim E398.
BlueDevile pitanje za tebe.
Svoju V500 sam flexao i fleshao cim sam je kupio, negdje tamo u 4-5 mjesecu, ne sjećam se više. Uz još neke sitne prepravke u seemovima uglavnom sam zadovoljan. :thumbup:
Flex: SE6446AXXF10F8
Flash: TRIPLETS_G_0B.09.1DR_A
Sad bi se opet malo igrao sa mob.
Tvoja preporuka za flesh i flex je... :comp:
Evo jedno razmišljanje! Kakve su to hardverske promjene na ovom mobu da bi to imalo toliki utjecaj na funkcioniranje softa? Znam da postoji razna elektronika za iste funkcije moba ali zar se ne podrazumijeva da bude kompatibilna (tipa ja zamjenim hard na kompu pa više nemogu instalirati windowse???). Možda ovo razmišljanje ide u krivom smjeru ali poanta je bila da mi izgleda nevjerojatno da bi mobovi potpuno istog tipa imali u sebi toliko velike hardverske razlike pa jedni rade a drugi ne!? Kako je ekipa uopće i došla na te ser. brojeve?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Flex - 10F9 ili onaj od v620= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Flash - 4FR (ili 9.55R, ali s njega nema povratka nazad)
U pravilu, flash ti je malo zastario. Flex je predzadnja verzija, a nakon tvog flasha su, čini mi se, još 4 verzije izašle...
Onda nema mi druge nego na posao...= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Thanks! :thumbup:
Trebam li ubaciti i HR jezik posebno nakon 4FR i 10F9, i koji? Java?
Na serijske borjeve je došao dotični tip koji radi u Motoroli. Ne znam ga, tek dva-tri maila št smo izmijenili. Ali on tako tvrdi.= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
Razlika u hardwareu očito postoji. I ja sam tvrdio (i još uvijek to tvrdim) da je blesavo da se u isti model ugrađuju toliko različite komponente. Ali izgleda da je tako.
Primjer je v620, koja bi hardverski bila ista kao i v525. Flex od v620 radi na v525, ali opet ima neke manje bugove (trba naknadno dodat 9 fileova na mob inače nema nikakvog zvuka).
Ali što se tiče displaya, chipa, memorije... identični mobovi. A opet, nema šanse (bar zasad ne) da proradi soft od v620 na v525.
Nisam toliko stručan da znam točno gdje je ta razlika, i zašto je. Ali ima još jedna stvar koja možda objašnjava situaciju: navodno se v600 (i ostali manji brojevi) ne proizvodi više. Ako odeš na servis, imaju zalihe pa ti mijenjaju (npr. motherboard i slično). Za nekih godinu dana, kad se zalihe istroše, a ti dođeš sa mobom, neće ti ga moći popraviti jer neće imati (npr.) motherboard od v600. Ali će ti zato staviti onaj od v620. Koji je vrlo sličan, ali ima koju opciju više, koju će softverski ili nekako drugačije disablati.
To mi je rekao tip kojeg sam upoznao u italiji davnih dana, koji je u ono doba isto radio u Motoroli (više, nažalost, ne radi tamo).
Tako da je moguće da su u dotične tri serije (pretpostavimo da su zadnje) mobova stavljali neke komponente od drugih (novijih) mobova. Možda čak i te "odabrane" v525ice imaju i neke nikad-viđene tripletse koji na našim "domestica vulgaris" 525icama jednostavno ne bi radili.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Sorry, moram pitati još jednom da šta ne rasturim.
Trebam li ubaciti i HR jezik posebno nakon 4FR i 10F9, i koji? Java?
:bunny:
= Citat =:
Izvorno postao Nike181
lega stavi tripletse 003_lang reflash.... da ti ne objašnjavam...samo nakon flashanja i flexanja još spili i ovo u njega i imaš HR!!!!!!!!!!!
http://www.globalnet.hr/~jivana/0B.0...37_reflash.zip
E bluedevil daj mi link za flex i sve ostalo sta mi treba od v550,stari si uzeo novi mob a meni dao svoju v525-icu i na njoj je oznaka SJUGO379.Budem probao pa makar skurio mob!
Sirius, PM mi otkud si, pa da se nađemo negdje ili da ti šaljem CD poštom.
Nema toga više na netu (zasad) a ja nemam gdje hostat 50mb...
Bluedevil, možeš to meni poslat na ihaladin(at)yahoo.com (imam 250mb mailbox), pa ću ga ja hostat i dati siriusu adresu i password na PM.
---->neću ga stavit na public, nego ću ga na kratko hostat samo za siriusa= Citat =:
Uglavnom, zamolio je tip da se ne stavljaju fileovi od v550 na druge siteove, tako da zasad stoje tu kod mene. Ako netko ima traženu seriju moba (a da ga može/hoće probat gazit), nek' se javi pa šaljem fileove.
Ako ste se vas dvojca već dogovorili, nema veze, al bilo bi glupo plaćati poštarinu ako može ovako...
OK, super! :thumbup:
Sutra ti mailam sve fileove, ostalo mi sve na notebooku, koji je doma ostao...
BlueDevil daj mi link za radiocom
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
da li ti odustajes od 525@550
@shory: budem ga sutra nekamo zagurao, to je ispod 4mb pa će ići.
@bulletdb: ne. Samo čekam da još ljudi proba okolo, pa da se vidi zašto ide ili ne, gdje puca, itd. Al' uvjeren sam da se to mora moći napraviti.
Evo da se javim napokon,radio sam ovih dana na kuci pa nisam imao vremena javit se,uglavnom ja u vipu jutros isao vidjet za bluetooth i dode lik i pita jel mu se moze pogledat mob,nest mu tipke ne rade,kad veli ovaj iz vipa da mora platit jer je skinuo garanciju zato sto je stavio gore v550.Ja pricekam frajera vani (decko nekih 25-28 godina),izgleda ko neki haker iz filmova (strava)!Njemu je na mobu ser. broj SJUGO378 i uspio je sklepat mob sa v525 na v550,a sve od v550 je dobio od nekog lika iz njemacke s kojim se cuje preko nekog foruma.Uglavnom snimio mi je danas cd sa svim potrebnim i mislim da cu se veceras upustit u posao.Pitao sam ga koja je razlika u tim brojevima i on misli da je to vrsta neke oznake kompatibilnost softvera tog moba sa drugima.I da prvi problemi su mu bili da nije mogao nac mrezu,seemove je posebno nariktavao i nije mogao ukljucit sms delivery report,display se nije mogao podesit i konstantno mu je neke zvukove upozorenja izbacivaoa mob nije bio diran.Al ak bude problema sutra cu se nac s njim pa jos sve vidjet tocno.
Kad si krenuo stavljat flex jel ti izbacivao one errore kao i na v620flexu,meni ije izbacio dosad 157,al nastavlja dalje sa instalacijom na mob?
a da li ti imas " dobre " brojeve
daj javi kako napreduje
WHO DARES WINS