Baš me zanima kaj bude kad dođu do nule.
Printable View
Baš me zanima kaj bude kad dođu do nule.
Onda idu od - pa oni tebi plaćaju minutu razgovora...
Baš me zanima koliko će ovo trajati i tko će prvi stati jer to je kao priznavanje poraza. Iako i da je par lipa skuplji Tomato je povoljniji, SMS, MMS i podatkovni promet...
neće ni jedan stati. kad nekome dođe do grla, otvoriti će novu tarifu, gdje će staviti nulu na pozive, ali će zato improvizirati sa porukama i internetom.
erm... na webu od tele2 pod najjeftiniji pozivi pod cijene skroz dolje piše sljedeće:
Od 30. siječnja 2011. mijenja se uvjet nadoplate za ostvarivanje pogodnosti u tarifi Apsolutno najjeftiniji pozivi i iznosi minimalno 200 kn.
to samo meni ili?! :D
200 kn nadoplate, pa oni su stvarno pukli....
Uz ovakvu probuđenu konkurenciju od Vipa/Tomato i T-mobile/Bonbon predviđamTelcu skori kraj(Bankrot), i povlačenje s našeg tržišta.
Gotovi su !!
Meni se isto čini da bi brzo mogao biti kraj za tele2,znali netko zašto su zadnji računi stigli iz Nizozemske?
Mogli bi t-mobile i vip kupiti po dio teleta, i opet slijedi duopol s dva privjeska (tomato i bonbon) :)
Koja nagađanja počinju već, omg, čak i da tele2 proda nekome to ne bi smjelo biti postojećim igračima nego nekome novom.
Malo je smiješno pričat o tom da će propast zbog par krivih poteza. Pa nisu svi ljudi na tele2 zbog te tarife pa će sad odjednom prijeći na drugu mrežu jer su ovdje povisili na 200kn. Tele2 je napravio tu tarifu čisto zbog reklame. Šta zaboravlja se smiley tarifa kojoj još nitko što se tiče poruka ne konkurira. Uostalom sve da i počnu gubit novce neće propast zbog tog već će pokušat smislit nešto novo. Ako su uspjeli doći na tržište i niskim cijenama privuć ljude čisto sumnjam da bi sad odustali.
Stari moj, gotovi su, vidiš da računi stižu iz Niskozemske
To što troše novce i šalju iz nizozemske umjesto iz hrvatske je sigurno znak propadanja :).
Ne brini se ti dovoljno ljudi su oni privukli ovo ljeto.
Neki očito jedva čekaju da propadnu pa da se mi vratimo dobrom starom duopolu...
Niko nije ni reko da je vip najbolji, nego su se sad s ovim zadnjim korekcijama napokon spustili na neku podnošljivu razinu, ovo prije je bilo užas... Kaj se tiče ove tarife apsolutno najjeftiniji, očito je da su cijene u toj tarifi neisplative uz nadoplatu od 100kn, pa su stavili 200 da se i dalje mogu reklamirati kao najjeftiniji, u realnosti, tu tarifu će uzet rijetko tko... ona je tu da se bori sa tomatom...
od 15.02 ništa neće biti kao prije,slijedi uragan iz TELE2
Opet nadogradnja sustava...
Objavit će bankrot ili će izmislit pretplatu s minimalnom mjesečnom potrošnjom od 1000kn uz trajni nalog?
Od 15. veljače 2011. uvjet nadoplate za ostvarivanje pogodnosti u tarifi Apsolutno najjeftiniji pozivi i iznosi minimalno 200 kn.
zadnji put kad sam gledala bilo je od 31.1. pa su valjda pomakli...totalno bzvz...
mozda svi za 0kn...