sve mi se cini da ova tarifa bas i nije toliko atraktivna,koliko su ocekivali...bar sudeci po broju komentara vezanom za nju. :)
Printable View
sve mi se cini da ova tarifa bas i nije toliko atraktivna,koliko su ocekivali...bar sudeci po broju komentara vezanom za nju. :)
3 GB košta 300 kn - naravno da nije atraktivno. Za 300 kn očekujem FLAT internet 16 megabita, tv 45 kanala, telefon flat i struju i vodu flat --> sve u paketu za samo 300kn. Ovo 3 GB je smiješno. Jedino kom zbilja treba ta tarifa i zbilja troši 300 kn...Inače, za 200 kn uzmem vip 12 GB (a i to je poskupo)
Dobro dosta pretjerivanja..
Pogledajte malo cijene van Hr. pa cete vidjet da ni oni nisu daleko od nas..
tarifa je sasvim pristojna. mene jedino sto stopira je cinjenica se s 150 MMP moram prebaciti na 200 MMP ako zelim smiley, ne daju mi da predem na 100 MMP. a iz principa necu na vecu MMP.
Ja se prebacio; sad imam do kraja ovog mjeseca, i idući, pa ću viditi. Ako ne, onda u siječnju mogu opet mijenjati tarifu bez naplate promjene (jednom u kalendarskoj godini).
A u svibnju ističe ugovor, pa ću detaljno razmisliti što, kako i GDJE!
Možete provjeriti potrošnju? Ne dobivam nikakvu povratnu poruku, kad pošeljem tpo na 880. Zvanjem 444 i biranjem 3 pa 1 govori mi već dva mjeseca da mi je potrošnja 0,29kn. Šta opet ima nekih problema s tim? Na moj.tele2.hr mi pak ništa ne piše, još mi stoji da sam na Knock-out tarifi (kad kliknem na promjenu tarife, tamo piše Smiley 200). Pa to je prestrašno, na što liči taj njihov "novonadograđeni" sustav!
Dajte ljudi nemojte biti smiješni - tarifa je preskupa. Ok pozivi i poruke, ali za taj novac bi trebali dati bar 30 GB! Šta vam je!? To je preskupo!!!
dobro nemoj pretjerivati,uz besplatne poruke 3 GB je ok...i onako to nije data tarifa nego voice. ok,po meni bi 5GB bilo vise nekako odovarajuce ali i 3GB je tesko potrositi na mobitelu.
problem je u najmanjoj tarifami, uz mmp 100....300MB je stvarno premalo
bolesno su preskupi to sigurno!!!