sta je bilo sa onim Legendom sta si ga nasao za 550KM?
P.S. Wildfire u vipu košta 1900kn (samo uređaj, bez ugovora)... ako bi se dao ikako otključati tu bi jeftino prošao...
Printable View
sta je bilo sa onim Legendom sta si ga nasao za 550KM?
P.S. Wildfire u vipu košta 1900kn (samo uređaj, bez ugovora)... ako bi se dao ikako otključati tu bi jeftino prošao...
Wildifre mi je u rukama, i mogu reci da neznam sta se ljudi zale na rezoluciju. Opcenito igram 3D igre bez problema koje god skino sa marketa.
Inace mobitel je genijalan, na prvu ruku odlicno sjeda u ruku. Pomalo kompliciraniji od Symbiana pa jos hvatam konce jer ga imam tek 2 dana.
Odlican fluidan OS, ekran se niti ne skuzi da je TFT i da je tako malo rezolucija.
Bez problema se cropa slika na pozadinu i svaka slika se moze prilagodit.
Svakako za te novce je best-buy, a sad rezolucija - ja sam mislio da ce igrat ulogu na slike. Ali ne igra u pregledniku odlicnim pinch zoom.om zumiram do najmanje tocke, on izostri i odlicno je.
Mob je genijalan, za 1800kn nemozete bolje proc. ;)
1800kn za Wildfire - preskupo! Ali ako si ti zadovoljan i mi smo!
3,2-inčni HVGA zaslon (320x480)
Ah na isto ti dode. Mozda sa novim updateom se poveca malo rezolucija ekrana na wildfire. Mislim da bi islo bez problema jos gore.
ja preporučam, legendu a ako ne onda desire. njuksalo je dobra opcija, ako ne onda pretplata. jbg.