Danas isti slucaj s vipom.
S tim da index str. neradi al ostalim dijelovima se moze pristupit.
Printable View
Danas isti slucaj s vipom.
S tim da index str. neradi al ostalim dijelovima se moze pristupit.
...zasad radi http://www.vipnet.hr/cw/index ,iako ima malih problema,a mail skidam na yahoo account tako da ne trebam ići na Vip...
Evo ga još bugova. Imao sam (i imam) foldere u koje sam spremao mailove. A sad umjesto foldera "važno" imam folder "va¾no". Al nije to problem, nego ne mogu ući u njega! A ni editirati mu ime. A kako samo ime veli, imam unutra VAŽNE mailove...
Ma treba zvat službu i iskalit se divljački na njima koji nisu ništa krivi... ;D
dal se to meni čini ili je vip online zadnja dva dana jako spor i teško se uopće učita (nakon par udaraca po F5 iliti refresh-u)... :dunno:
meni ista stvar,izludio sam, al moram priznat da mi se to dešava samo sa FF.
da istina, iako i s operom treba malo duže nego inače...
vip je definitivno opet roknuo.. nejde s nijednim browserom...
probaj s boljim kompom. Meni sve radi :)
meni isto ne radi!!!
pa blago tebi, ali probaj ti od doma, a ne s lokalnog servera... ;) ups...= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
ajde sad je proradilo i meni... :) c c c.....
Meni se to nekad zna dogoditi na carnetu, ali onda se spojim i na t-com i iskon pa opet ista stvar, ponekad mislim da je do mog kompa, ali ne znam što bi moglo biti...
ma nije do kompa ak ti sve ostalo normalno radi... tak i meni, sve živo učitava, samo vip ponekad sere... sad je trenutno sve OK.
pa probavao sam od doma kad sam ti napisao
no dobro, sad sam simulirao tvoje uvjete, izvadio procesor i memoriju iz kompa i sad sve radi... ;D
ja ne mogu otvoriti vipnet.hr>forward e-mail to SMS i to već mjesec dana.
probaj izbrisati kolačiće
evo vidiš bez veze si kupio memoriju za krivi kompljuktor. Možda je u tome bila poteškoća.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
pojeo sam kolačiće i sad radi.....web SMS je juzčer kasnio punih 3-4 sata...uaaaaa!
...meni također radi ok...
opet ne radi....... :angry:
izgleda da je sad proradio...