Pa mi ti reci ko je tu lud?
Printable View
Pa mi ti reci ko je tu lud?
samsung wave sad ima besplatnu navigaciju na 2 godine..poklon iz t mobile-a :)
inače njih će bit dok zalihe traju zato što dolazi wave II tj.8530 (ne miješati sa wave2, koji klasa ispod)negdje krajem 11.mj. kruže glasine.
8530 će imati 3.7 ekran i nema više super amoled ekrana nego nekakav super lcd (malkice lošiji)
navodno u samsungu ne mogu naštancat dovoljno super amoleda(sudeći po pisanju mobile review, gsmarene itd.)
inače, u ovoj tvojoj dvojbi moje je mišljenje..definitivno samsung (bolji ekran, hd video, izrada bolja za 3 klase da ne nabrajam dalje)
Gle,ja od toga da tebi ili drugima lazem da mjenjam mobitele nemam nikakve koristi,dapace,smatram da je to u jednu ruku bolesno...
A sa druge strane sta se ja imam tebi opravdavati dali mjenjam ili ne,vjerovao ti ili ne,meni je svejedno...
CIONN:Moj bed,danas sam bio u Trstu i ja glupan uzmem mob i skuzim da je to izlozbena "igracka"...
Tako da si imao pravo,moj veliki bed...:busted:
A sto je najgore,isao uzalud do Trsta,ostao bez 3GS-a i do daljnjeg sam bez moba...:suicide:
Izložbena igračka,a cijena uređaja je poznata iako ga nema u prodaji??
jbt svi poceli pisat o drugim mobovima ccc aj barem sam razjasnio uzimam samsung ako ostane ako ne cu plakat i naci neki drugi :D
EDIT:sad sam bas pogledao razliku izmedu wave i wave II razlika je samo u ekranu i ima malo vec zaslon i skuplji je dali ce i taj model doci u t-com
Evo direktan link na shop.
Mediaworld - Desire HD link
kad smo već kod wave-a, jel ga ko prodaje za cca 2000kn? 100kn više manje? :D
većina oglasa iz njuškala je il rasprodana il su u igri neki mutni tipovi...
Friška interna inf.
Bude ga bilo u T-centrima od sljedećeg tjedna. (Wave)
nek tako i ostane dok ga ja nekupim
jos jedno pitanje jel zna neko koja navigacija dode uz mobitel?
Danas sam saznao da samsunga nece biti do prvog mjeseca a tolko mi se neda cekati pa sad razmisljam koji da uzmem i naletio sam na galaxy 3, sta mislite dali onda bolje njega uzeti ili X6 posto samsung ima android i jaci procesor
meni se licno taj samsung nesto ne svidja :) ne znam nesto mi ima odbojno u njemu...
bolje ti je da sacekas jos malo. ili da potrazis Htc Wildfire ako ti ne smeta rezolucija. A uskoro ti stize i HTC Gratia (slicno kao wildfire samo veca rezolucija) tako da..
uzimam mob u tcomu produzujem ugovor zato pitam a nemaju nikakav izbor botovi jbt popizdim kad mogu birat izmedu 2 moba
i ja nisam neki zahtijevni korisnik, bitno da mogu na net radit sa nekim aplikacijama netreba mi nista pretjerano za svakodnevnu upotrebu i ima navigaciju, kamera mi nije tolko bitna
Galaxy 3 i Galaxy 5 su po meni kao neke igracke gledajuci neki HTC ili Wave...
meni je bitno da mobitel radi i da nesteka ima sve potrebno i to je dosta, i ja bi rade uzeo neki htc em sto nemam tolko para em sto glupi t-mobile nema ni jedan htc osim HD2 a on preskup
Posto ti nisi ovde javio,a vidim iz tvojih postova da si kupio Samsung GT-5800 moze lock na ovu temu :)