nevrijedi? onda sam nešto krivo skonto :)
onda najjeftinije i najsigurnije ispada otić u t-mobile i uzeti ga u simpi ako se već nemože pretplata
Printable View
nevrijedi? onda sam nešto krivo skonto :)
onda najjeftinije i najsigurnije ispada otić u t-mobile i uzeti ga u simpi ako se već nemože pretplata
Jedino kupljen u T-mobile (ili vipu po novome) vrijedi garancija u HR. Za ipodove vrijedi medunarodna
znas sta mene zanima....kako mislu oni kreteni prodati iphone 4 za vise od 4500 kuna ako ga u simpa paketu nabavis za 4 598???
A mislis da svi citaju forume ovakve? :)
pa dobro nema to veze...pa valjda kad ides prodati neku stvar tribas se informirat koja je njegova cijena na trzistu....kupac će sigurno pogledati di mu je najisplativije i sam će doć do odgovora kad vidi za koko ga nabavi u t-mobila
A cuj, ima ljudi koji misle ak je skuplji na oglasniku, da su kao sigurniji da je nov i te stvari, a neda im se trazit po netu kak se krecu cijene...
bolje rečeno a čuj ima glupih ljudi
Bojim se da nije više tako. Baš sam nedavno imao iPhone na servisu i mislio sam da ću ga čekati mjesec-dva, a kada ono Mobis je postao serviser i vratili mi ga natrag kroz 2 tjedna. Ne samo da su ga otvorili, poništili su mi i garanciju u klasičnom Mobis stilu ("vlaga u telefonu") i ponudili mi novi 3GS 32GB za 1500kn...
stvarno nisam cuo da su poceli sa rastavljanjem iphona, ali sve u svemu ta retardacija od firme na svakom mobu koji im dojde nadju "vlagu u telefonu".. strasno.. to im je glavna recenica kod svakog servisa..