što dalje to gore :)
zato su od mene dobili košaricu, a sredit ću im još par od*eba korisnika...posebno su mi digli tlak sa novom BEZ LIMITA ponudom a ono sve limitirano u pm i još stave uspostavu 29 lipa!! mene više neće vrijeđati :angry:
Printable View
što dalje to gore :)
zato su od mene dobili košaricu, a sredit ću im još par od*eba korisnika...posebno su mi digli tlak sa novom BEZ LIMITA ponudom a ono sve limitirano u pm i još stave uspostavu 29 lipa!! mene više neće vrijeđati :angry:
Vip je uvijek imao drugu definiciju pojmova: tako im je FLAT bio 10 gb, sada im je BEZ LIMITA zapravo s limitom, bez uspostave - zapravo znači da ima uspostava od 29 lipa...Ništa tu nije novo ni čudno, samo se u prijevodu nešto malo pobrka...nisu oni krivi!
Stvarno neznam zašto to rade? Neka nazovu tarifu 10 GB, Tarifa 15 GB, Tarifa s tolikim i tolikim limitom...zapravo, jel smiju uopće oni raditi lažni marketing??? Jel nije to kažnjivo, zabranjeno ili makar da nešto udruga potrošača poduzme...Neznam, kako smiju reći BEZ LIMITA* ...a zvjezdica zapravo govori koliki je limit!?!?!
Jeste li citali uvjete za ovaj "internet dnevna tarifa" za 10kn?
Kad se ona koristi onda se ne mogu koristiti ostale opcije (15kn=100Mb,...) i starta se svaki put kad se prvi put spojite u toku dana,... A da ne kazem da se moze koristiti samo na data sim kartici dok se kod Simpe moze koristiti i za voice sim karticu.
Kad su vec kopirali Simpu mogli su ostaviti i kao oni sto tko treba a ne opet tisuce uvijeta, sitnim slovima!
Uglavnom losa kopija t-mobilove ponude (osim za carnetove korisnike kojim je sve duplo) :)
A tko još nije carnet korisnik?? :D
ja nisam :)
Ja sam to shvatio kao pogodnost: kad istekne 24 sata neće se ponovno reaktivirati do prvog spajanja, odnosno ako se neki dan ne spojiš, taj dan ti neće biti naplaćen.
Pročitaj bolje :smile:
http://img804.imageshack.us/img804/3174/unlednh.jpg
Sve u svemu, ne mora nužno biti lošija od t-mobilove: samoreaktivirajuća je (to može biti i prednost i mana, ovisno o potrebama) za razliku od t-mobilove, i traje puna 24 sata, dok kod t-mobila traje do 23:59 tekućeg dana.
ne traje do 23:59 u tome i je prob, nekad do 2:40 nekad u 00:15 posaugaju sve kn a piše da je aktiviran dan, sad baš koristim vip dnevna uredno on line odbrojava potrošene MB, budem vidio tih još gorih 56kbps, t-mobile ima 64kbps a ovi tukci moraju još gore
Nemoguće je otvoriti bilo što na ovih 56kbps a kamoli spedtest, obične forumske stranice se ne mogu do kraja otvoriti, 2 dana za redom sam namjerno trošio tu gigu da padne brzina, brzina padne točno malo ispod 1024MB, (1023.65 pa 1023.59) po on line real time brojaču,
dakle vip kako da surfam sa tih vaših 56kbps?? da li ste vi to uopče probali surfati na toj brzini? dajte me nemojte nasmijavati, nemojte lagati ljude, rađe napišite imate drito 1GB po danu i to je to, nikakva brzina poslije 1GB jer je ni nema :p
@Oldy
Samo da se nadovezem na tvoj primjer, ja sam u t-mobile centru za te famozne flatrate tarife cuo definiciju (od sluzbenice), kad potrosite max. kolicinu prometa onda vam brzina padne ali samo toliko da ne mozete gledati neke zahtjevnije stranice kao youtube ili video a ostalo sve normalno radi :D
Ne u ovoj priči jer nakon što tu padne brzina opera turbo se neće uključiti ono x2, x3... nula bodova, danas ću je baš probati uključiti pred kraj MB dok još imam brzinu pa ću onda vidjeti
http://www.fotorola.com/uploads/2493b76ffe.jpg
Ma kakvi čini se da sam prebrz za palit operu turbo... ne da...
http://www.fotorola.com/uploads/32ee035142.jpg
a kada prođe limit, opet ne da jer je toliko spoooro da valjda ni ne može, niti što otvaram, uglavnom ako netko drugi želi probati nakon limita paliti turbo ili ako neće, malo prije padanja brzine prebaciti na turbo meni ne da na mojoj brzini, kaže da sam na brzoj vezi
Probaj s Operom Mini (prvo skini i raspakiraj Microemulator, zatim double-klik na microemulator.jar, zatim skini ovo i ovo, i otvori opera-mini-6.0.24093-advanced-en.jad s Microemulatorom).
Nećem ništa operu mini, ja sam na lapu a ne na mobu,
evo ovo pokušavam poslati sa tom mrvicom brzine, ova stranica za odgovor stala na 62% učitavanja i tako stoji... ili ću sa normalnim browserom za računalo ili neću nikako,
je Alex možeš misliti da možeš sve osim videa koristiti, uostalom probaj uzeti vip bon od 10kn taman za jedan dan pa potroši limit pa mi javi kakav je doživljaj,
inače sam fakat bolje prošao kod t-mobilea što se tiče djela nakon limita, čak sam mogao koristiti operu turbo, ovdje je ne mogu uključiti, ali kod t-mobilea je zajeb jer ne znam do kada točno traje dan pa su mi ukrali 30kn, kod vipa se zna točno u minutu pa je to ta prednost, makar poslije limita na vipu mogu samo fučkat ništa više
edit: da, zaboravio sam napisati da mi se modem doslovno usijao, inače uopće nije toliko vruć, valjda od mučenja koliko treba snage upotrijebiti za vuč tu jadnu brzinu, pa se ni stoga neću baš truditi opterečivati sami uređaj sa takvim nazovi vezama, inače btw skidanje brzine treći dan je bilo na 1023.89MB, nema šanse da daju preko, bar meni